Предложили на брата на Кобрата шестцифрена сума, за да стане депутат

Братята Тервел и Кубрат Пулев

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, разкри, че са му предлагали пари, за да стане депутат. Боксьорът обаче отказал да влезе в политиката без да се замисля.

"Предлагаха ми преди тези избори да ставам депутат, първи в листата... Отказах. Парите бяха доста, с тях можех да изкарам три олимпиади", разкри пред Нова тв Малката Кобра.

Той не пожела да разкрие от коя партия и каква сума му е предлагана, но на въпрос дали е шестцифрена, каза: "Да!".

Тервел говори преди мача на брат му с Владимир Кличко. Очакваният с огромен интерес двубой е в събота и ще бъде предаван директно по Нова телевизия. Студиото започва в 23:00 часа.

Срещу Кубрат Пулев 38-годишният Кличко залага трите пояса в тежка категория - на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

"Колкото е голям залога за брат ми, за Кличко пък е два пъти по-голям, защото той носи тежката корона. Искрено се надявам да няма някаква субективна съдийска намеса. Но все пак боксът е доста субективен спорт. Ако се стигне мачът да завърши по точки, предимство ще има Кличко", каза Тервел Пулев пред Нова телевизия.

По повод отказа на брат му да се боксира под друг флаг, отхвърляйки доста примамливи предложения през годините, Малката Кобра заяви: "Не мисля, че е сбъркал, пари си имаме. Не гледаме само финансовата страна".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене