Моделка се самоубива заради разкритата й тайна, че работи като компаньонка

Факсимиле: DailyMail

Латвийски модел скочи през прозореца на хотелската си стая и загина, след като бившият й интимен приятел отишъл при родителите й и разказал, че дъщеря им работи като компаньонка, информира DailyMail.

23-годишната Лаура Пахомова е изпратила последния си есемес в живота на баща си, който е смятал, че тя е студентка в университет. Съобщението гласяло: „Ти заслужаваш по-добра дъщеря“.

После момичето се качило на перилото на балкона в хотела си в Манчестър и полетяло на надолу. Семейството й научило за нейните „дейности“ от спал с нея един път клиент и интимния приятел Мартин Райли, с коeто момичето ту късало, ту се събирало, стана ясно в съда в Манчестър.

В апартамента й тя написала на огледалата, стените и мебелите с червило и мастило, че вини за смъртта си Райли. Момичето също се извинило на родителите си. На всеки член от семейството Пахомова била написала специален сърцераздирателен текст. Един от тях гласи: „Моля те, прости ми. Много те обичам... Изгубих си ума. Вече не може да ми помогнеш. Направих твърде много грешки, но ти ще си добре. Обещавам ти. Преди ме беше страх, но сега вече не се страхувам. Вината си е само моя. Нищо вече не може да спаси душата или тялото ми. Грижете се за вас, аз ще ви гледам отгоре“.

Получавайки съобщението, бащата предложил да й купи самолетен билет, за да се прибере у дома. Но тя отговорила: „Не, аз имам билет. Мисля за моето семейство. Вие заслужавате по-добра дъщеря“.

Пахомова, описала Райли като „преследвач“, му казала, че ще се самоубие, ако семейството й разбере с какво се занимава тя.

Пахомова пристига във Великобритания през 2008 година. Тогава тя постъпва на работа във фабрика в Блекбърн и работи от време на време като модел. През 2011 година тя се запознава с Райли по време на ангажимент в качеството си на ескорт. Шест дни преди смъртта си, на 24 септември 2012 година момичето се върнало във Великобритания от визита у дома, където казало, че ще започне отново да учи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене