adidas Originals и Vespa в третия си съвместен сезон

Дизайнерите на колекцията adidas Originals Vespa, едно от най-значимите и внушителни сътрудничества в историята на adidas Originals, представят най-новите попълнения в линията за пролет/лято 2010. Колекцията се характеризира с ненадминатия опит и ноу-хау на adidas Originals в спортните облекла, комбиниран със съвременната поп култура и уникалния италиански стрийт стил.

Колекцията за сезон пролет/лято 2010 е вдъхновена от мъжкия кежуъл стил на модните познавачи в Милано, родното място на Vespa, и съвременната култура на Брайтън представяща комбинация от класически и съвременен лайфстайл. Акцентите в колекцията включват цветовете мастилено синьо, бяло и еспресо цвят и представят съвсем нови стилове, идеални за любителите на скутери и тези, които търсят уникален спортен вид.

Колекцията спортни горнища и тениски за класическите подчитатели, чантата Vespa Sir е за тези, които искат стилът на Vespa да ги придружава където и да отидат. Също така, от март най-добрите в класа спортни обувки ще се предлага в магазините на adidas Originals и избрани търговски вериги.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене