Не дефект, а ефект

Какво е общото между Риана, Джей Ло и Шакира? Сексапилните задни части, разбира се. Звездите не се притесняват да демонстрират пищните си форми и обожават да ги обличат в микроскопични шорти.

Широкият ханш при жените е нещо напълно нормално и говори за добър хормонален баланс. По-тревожно е, когато излишните килограми се разполагат в областта на корема, смятат специалистите. Но при всички случаи не забравяйте да се грижите за комфорта и гладкостта на кожата си в най-сексапилната част от своето тяло.

Антицелулитните средства помагат да се намали появата на неприятните дупчици в областта на ханша, подобряват общото състояние на кожата, но не променят обиколката и не топят мазнини. В козметиката против целулит има куп активни елементи: екстракти от гуарана, водорасли, зелен чай и преди всичко - кофеин, които помагат за ликвидиране на мастните депа.

Има антицелулитни кремове, които са предназначени за определени части на тялото - корем, ханш и дори колене. Разбира се, нямате нужда от всички тези средства накуп, ако е засегната само една зона от тялото ви. Ако обаче решите да използвате крем за различните зони, можете да използвате един трик - фокусирайте вниманието си върху частта, която масажирате с крема. Научете се да разбирате и обичате тялото си - за има ефект от терапията. Много масажисти съветват пациентите си да се съсредоточават мислено върху този участък, над който работят ръцете на специалиста.

Антицелулитните средства въздействат на кожата най-силно след душ или сауна, тъй като банята разширява съдовете на повърхността на кожата и усилва въздействието на активните компоненти. Препоръчва се предварително да се направи пилинг, за да се отстранят мъртвите клетки и да се осигури достъп до дълбоките слоеве на кожата. Но имайте предвид, че пилинг не бива да се прави ежедневно.

Може да нанасяте крема по екипа си за спорт преди тренировка.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото

Напишете дума/думи за търсене