Вики от "Мастило": Влюбена съм, искам деца и семейство!

С всичките си бивши гаджета поддържам приятелски отношения, смее се Виктория.

Вокалистката на група „Мастило" Виктория Терзийска се изявява еднакво добре като певица и като водеща на музикалното шоу по Би Ти Ви „Гласът на България". Вече втора година Виктория заедно с Dj Мартен са много успешен тандем, като поканата да се качи отново на сцената в „Гласът" є отправил лично Слави Трифонов. Отличната дикция и освободено поведение на Вики са плод на дългогодишния й опит пред камерата. Още преди 15 години тя започва телевизионната си кариера, като водеща на „Българският Топ 100", където й гостуват почти всички родни звезди. Изненадващо, не някой певец е любимият й гост, а актьорът и режисьор Мариус Куркински. Освен многото хитове в родния ефир в кариерата си Вики може да се похвали и с това, че е излизала на една сцена с мегазвезди като Джо Кокър, Руслана и Натали Имбрулия.

- Вики, ти за втора година си водеща на „Гласът на България". Как стана така, че те поканиха в това шоу?
- Всичко стана по най-стандартния ред. Няма да го забравя този телефонен разговор и къде ме завари - бях точно на един зеленчуков пазар в Берлин. Турците там, като приключва пазарът, и продават три килограма домати за едно евро, страшни търговци са, и аз тъкмо купувах сума ти неща, когато ми звънна един непознат български номер. Викам си: Сега, кой ме притеснява точно мен, в такъв готин ден? (Смее се.) Оказа се Маестрото, който набързо ми разказа за какво става въпрос и супер много ме запали. Естествено, не ми каза, че аз точно съм окончателно избрана, защото имаше и други кандидатки за водещи. Радвам се, че избраха мен, защото смятам, че този формат ми даде много, не само от работата с Куку-Бенд и екипа на Шоуто на Слави, но и като страхотно изживяване. Въпреки че сега, с наближаването на финала, ми става все по-тъжно за всички участници, които отпадат. Изглежда като много голямо клише, когато по телевизията всички реват, но наистина е тъжно, повярвайте.

- Ти си била също така и ментор в този музикален формат. Тогава ли се чувстваше по-добре или сега, като водеща?
- О, като водеща, защото позицията ми е по-неутрална, като треньор емоцията е прекалено голяма и не бих казала, че в повечето случаи е позитивна. В повечето случаи, като се разделяш с тези участници, се натоварваш изключително много. А освен това всички тези хора идват със семействата си и после започват да коментират: Защо отпадна еди-кой си, защо не продължи моето дете?! Ужасен стрес е, аз като бях треньор, го изпитах.

- С Миро и Мартен сте ветераните в шоуто. Освен че работите толкова време заедно, събирате ли се и извън ефир?
- Ние през повечето време сме на работа и всеки след това е ангажиран със 100 000 неща. Досега не сме имали време да се съберем, но след края на предаването ще го направим. С Мартен имаме много приятелски взаимоотношения, споделяме си, познавам се със семейството му - съпругата и дъщеричката му. Викат ни и по ангажименти заедно и имаме много работа. Това е признание, че се справяме добре.

- Строг шеф ли е Слави Трифонов, както се говори за него?
- Шеф като шеф. Смятам, че си върши добре работата и има добре стикован екип. Не съм виждала и чувала някого да наказва. Той отбелязва и достойнствата, и недостатъците на всеки на сцената. Ако нещо го дразни, го казва веднага, което за мен е най-правилната тактика и реакция. Директно на сцената коригира някои хора, а на други казва, че са се справили много добре. Слави е реален, нормален човек и определено в работата с него и с неговия екип научих много неща. Първо се научих на много телевизия, защото да бъдеш водещ на риалити е изключително трудно, особено на жив ефир, там нещо мине ли, край, не можеш да го върнеш назад.


- В „Гласът" има много участници от ромски произход. Ти имала ли си някога предразсъдъци към хората от различен етнос?
- Не, нямам предразсъдъци. Аз съм отрасла в Разград, в който има много голям процент турско население, така че се отнасям с уважение към всеки различен човек.

- Имаш ли фаворит в шоуто и с кого би направила дует?
- Много ми харесва едно момиче - Кристина Иванова от Попово, тя има интересен глас. Иначе това с дуетите и с общите песни е малко като в любовта. Или нещо се случва в даден момент и творите заедно, или не се случва.

- Коя е най-забавната случка, която не излезе в ефир?
- Тъй като непрекъснато трябва да отивам в бекстейдж при участниците на огромни токчета, и най-забавната случка е, когато паднах зад кулисите и ме вдигнаха двама-трима зрители. Те бяха в шок, че съм паднала, а аз просто се изтупах и си продължих да търча към бекстейджа. Всички бяха: „Вики падна!!!" Няма проблем - падам, ставам!" (смее се).

- В конкурентния на вашия музикален формат водещи са Мария Игнатова и Алекс Раева. Следиш ли изявите им и какво мислиш за тях?
- Много симпатични дами, изключително симпатични. Алекс ми е по-близка от Мария, но и двете ги познавам. Смятам, че са много успешна двойка водещи, и им стискам палци.

- Десислава, както и Преслава, която също беше ментор на „Гласът на България" , бяха заедно в чужбина, за да си намаляват бюста. Ти имала ли си желание да правиш подобни или някакви други корекции по себе си?
- Намалили са си бюста?! Не знаех, но всеки решава как да изглежда! Аз няма да си го намалявам, харесвам си го. Аз съм изключително негативно настроена към всякакви интервенции, които хората правят по тялото си. Смятам, че чрез спорт и правилен живот може да постигнеш повече, отколкото с намесата на нож и скалпел. Харесвам естествените и неподправени хора, всичко останало ми е малко в повече.

- Как една поп певица оцелява финансово в България?
- Аз се издържам изключително и само с това, което правя. Смятам, че си върша работата коректно, нормално и получавам нормално възнаграждение за труда си. Не смятам, че музикант къща не храни, напротив, ако достатъчно работиш в една посока, рано или късно ще имаш финансов гръб, а ние работим всекидневно. Аз, ако си седя в къщи и чакам някой да направи нещо за мен, нищо няма да се случи, но тъй като съм активна - направихме си студио с Десо и пишем песни както за нас, така и за други хора. Януари ще пуснем новия сингъл на „Мастило" и на Албена Танева, а сега пуснахме песента на Ni.co - „Някой", с участието на Liter Jack, която има вече голям успех.

- Мислила ли си някога да напуснеш България?
- Смятам, че положението у нас е станало вече толкова зле, че е крайно време да започне да се оправя, не може по-зле да става. Имала съм мисли да се махна, но това е най-лесният избор. Не искам да съм чужденец в друга държава, но лошото е, че понякога се чувствам чужденец в нашата държава. Най-лошото е, че в България на никого за нищо не му пука, това е огромен проблем, всеки гледа да се скатае вкъщи и това е. Също така от страна на нашите управници виждам едни непрекъснати малоумни решения, които не знам как да ги обоснова.

- В коя страна си имала желание да останеш за по-дълго?
- Много обичам да ходя в Италия. Клиширано е, но там откривам точно моя тип място. Не говоря за тези комерсиални дестинации като Милано и Рим, а за малките италиански селца. Искам да ходя на пазар с голяма кошница и да си купувам домашни плодове и зеленчуци, а после да си готвя с такива продукти в една селска къща с много цветя и красива градина, ето това е моето място.

- Графа ти е посветил песен. Това ли е най-романтичното нещо, правено от мъж за теб?
- Не искам да коментирам отношенията си с Графа. Той е човек, който си има семейство и утвърдено име, и това може да се изтълкува, че аз искам да си правя реклама на негов гръб, което не е така. Да, имали сме връзка, били сме млади, влюбени, но това е минало. Иначе са правили много хубави неща за мен, но определено да ти напишат песен е нещо много специално. Мисля, че това е най-хубавият подарък. А най-романтичното нещо е от първата ми любов в Разград, едно много готино момче, казва се Стефан - по повод един Свети Валентин. Ние с родителите ми живеехме на последния етаж в един блок и той беше пуснал едно огромно сърце от покрива, което се виждаше в кухнята. Баща ми го видя пръв и ме събуди с думите: „Имам чувството, че това не е за майка ти, ела да видиш!"

- Успяваш ли да останеш приятелка с мъжете, с които си имала връзка, като Графа и Емил Кошлуков?
- С всички поддържам напълно нормални отношения.

- А харесваш ли мъже с лунички и с къдрави коси...?
- Ако визираш Явор Бахаров, който се снима в нашия клип „Ела, ела", смятам, че е симпатично момче и добър актьор. Мисля, че си свърши много добре работата в клипа, но сме само приятели с него.

- Привлекателна дама като теб получавала ли е предложение за брак?
- Не, не съм получавала предложения за брак, но не се и оплаквам от този факт. Не мисля, че това е драма. Живеем в такива времена, в които младите дори и не сключват брак. Не смятам, че това е отживелица, напротив, ако се появи мъжът, с когото бих искала да живея под формата на брак, най-вероятно ще го направя.

- Влюбена ли си в момента и замисляш ли се вече за деца?
- Влюбена съм. Има човек до мен, но това е много лично. И да, искам да имам деца, да бъда майка и да имам семейство!

- А кога беше най-трудният ти период в живота?
- Имала съм много такива. Преди две години, като почина баща ми, беше много стряскащо и точно тогава имах много работа и за съжаление не успях да изживея всички неща, които трябваше да изживея тогава. И още продължавам да ги изживявам. Беше много специален човек.

- Каква литература четеш?
- В момента - Стефан Цанев, много ми допада начинът, по който той пречупва факти от българската история през художественото повествование. Препоръчвам книгата „Мравки и богове". Автобиографията на Ричард Брансън също ме впечатли.

- Любим цитат?
- Харесвам много Руми: „Роден си с крила, защо предпочиташ да пропълзиш през живота?"Другият човек, който ми е интересен, е Петър Дънов, при него всичко е много чисто, той проповядва любов. Ако любовта е религия, то любовта е моята религия.

 Материалът е на вестник "Труд"

С всичките си бивши гаджета поддържам приятелски отношения, смее се Виктория.
С всичките си бивши гаджета поддържам приятелски отношения, смее се Виктория.
Вики на сцената - огън и плам!
Вики на сцената - огън и плам!
С „Мюзик аутор” и Българската музикална асоциация се опитваме да има повече българска музика в ефир, твърди Вики.
С „Мюзик аутор” и Българската музикална асоциация се опитваме да има повече българска музика в ефир, твърди Вики.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене