Легендарната ясновидка Соня Заварчик: Николета е енергиен вампир

Легендарната ясновидка и лечителка Соня Заварчик даде традиционната спортна прогноза за най-актуалните родни звезди. Какво очаква популярните имена през 2015-а можете да научите само в специалното интервю за читателите на "България Днес".

Огнян ГЕОРГИЕВ, "България днес"

- Лельо Соня, Маша и Гришо продължават да бъдат заедно въпреки всички слухове. Какво ги очаква?
- Ето, обикалят си насам-натам. Как могат да пишат неверни неща. Обичат си се. Ще правят семейство. Вече започнаха да работят за бебе. Самата Маша иска да прекрати и да си създаде семейство. Гришо не я изпуска.
- Като заговорихме за бебета, Ники Михайлов ще направи ли едно на Алисия?
- Не е причината в него. Тя задържа нещата. Той го иска. Ники е имал три затворени години. Никой не му е правил магия. Ще се отпуши чак 2016-а. Трудна ще му е 2015-а. Сега лека-полека ще започне да се съвзема и изведнъж излита. Пропуснат е един шанс, който му е даден преди четири години. Отказал го е. Оттогава директно отгоре го затварят. Никакви магии няма.
- Какво стана с Валери Божинов. Къде е причината да не му върви?
- Николета му изпива енергията. Тая е голям вампир. Издърпва му всичко. Той е чувствителна натура, ама тая много го пие. С Николета нищо няма да се случи. Тя се кара с всеки. Не е наясно със себе си. Трябва да е по-дружелюбна и внимателна. И към Валери е такава, а той човекът е като шантав. Добряк е. Тя ходи да му се моли, а не той при сдобряването.
- Бяхте казала, че Бербатов ще се върне в националния отбор, но това засега не се случва.
- Бербатката е пич. Нека да си направи ударите, които е започнал, и ще се върне. Човекът е родолюбец. Помага на деца. Страхотен е.
- Какво се случва с неговото семейство?
- Бащата изчезва, това ми се подава. Видях го, влюбен е в друга жена. Затова е цялата история. След време пак ще се върне при майката. Това ще е години по-късно. Но тя ще го върне. Всеки си е самостоятелна личност. Ще му приберат малко пари на Митко и ще оправят брат му.
- Тити Папазов ще спаси ли баскетболния "Левски"?
- Мисля, че Бойко ще засили този отбор. Ще направи нещо за Тити. Няма да го закрият.
- А Гонзо и футболният "Левски"?
- Тука са разигравки с пари. Едни на други. Ето виж как "Лудогорец" хвръкна напред. ЦСКА дръпнаха, но още им трябва. Сашо Апашо още ли е там?
- Там е, президент е.
- Тоя ще докара ЦСКА до нулата. Откакто влезе в клуба, отборът нищо добро не го чака. Него само парите го интересуват. Самите момчета дават отбой. ЦСКА ще хвръкне 2015-а, но и "Левски" ще се засили. Няма да се даде на никой. Към септември победите са за "Левски". Ще има голяма подмяна на футболисти.
- Каква е тайната на "Лудогорец"?
- Много тренират и играят. Проверяват ги за алкохоли. Има ред и дисциплина. Тия (б.а. - "Левски" и ЦСКА) се отпуснаха и самозабравиха. Кирил Домусчиев се държи арогантно, но им дава яки парички. И на теб да ти дадат, ще тичаш по 24 часа. Много е готин Домусчиев. Добър човек е. Знае, щом плаща - иска. И той доволен, и те. Няма да го предадат. Като ги гледам как играят, си викам - Боже, тия какви са орли. Направо съм се шашкала с тях.
- Какво се случи с Любо Пенев? Защо го махнаха?
- Те си имаха някакви вътрешни машинации. Любо се отпусна и започна много-много да нехае за футболистите. Не може само да лапаш пари и да прибираш, а момчетата да играят, без да ги стимулираш. Те се изхитриха футболистите. Като знаят какви пари влизат, а самите те не получават нищо. Естествено е.
- Ще има ли успех новият футболен селекционер Ивайло Петев?
- Той е страшно кадърен човек. Ако някой носи късмет, това е той. Щом присъства на тези мачове, ще бъде като кадем. Ще печелят от раз. Има нещо божествено в тоя човек.
- Какво ще посъветвате обикновения човек, за да бъде здрав и щастлив?
- Хората не могат да са спокойни. С тия кредити по есемеси и други измамници. Е, извинявай, как да живееш спокойно, когато след три дни ще започнат да ти трескат по вратата. Докато не се изчисти корупцията, така ще е. Има лъчения по улиците. Променят честотите и хората ходят пияни по улицата. Слагат по сградите антени. Това е проект. Качват ги по блоковете и поемат поддръжката на входовете. Защо хората го допускат? Болен и отровен е народът. Хвърлят отгоре тежки метали.
- Ще има ли природни катаклизми през 2015-а?
- Няма да бъдат толкова силни. Това си бяха умишлени пускания на язовири.

Какво позна Заварчик за 2014-а

- Валери и Николета се обичат (б.а. - по това време бяха разделени).

- ЦСКА ще вземе преднина ("армейците" бяха в много лошо състояние в началото на годината).

- Ще има нови избори.

- Виждам го Бойко пак да стане като ръководител.

- Бареков е празна тенекия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене