По музиката ще ги познаете

Слава Богу, има толкова много приказни приложения за меломаните. Всички сме чували за Shazam, Pandora и Songza, но те не са единствените, които си струва да намерят място на смартфона ни, пише сп. "Всичко за жената" и предлага на вниманието на читателите си няколко интересни "музикални апликации".


Soundhound
Досущ като Shazam, SoundHound разпознава мигновено музиката, която слушате в момента. Разбирате кой изпълнява и кой е композирал въпросното парче. Освен това успява да разпознае дадена песен дори когато вие си тананикате нейната мелодия. Яко, а?


Discovr
Писнало ви е да слушате едни и същи песни на телефона си? Тогава свалете Discovr и го оставете да ви открие нова музика. То ви дава директен достъп до видеоклиповете в YouTube, както и до интерактивна карта на целия музикален свят. Може да ги споделяте директно с акаунтите си в социалните мрежи, да ги пращате по мейла или на съобщения.
Tunein Radio
С това приложение имате достъп до най-голямата колекция в света на музикални радиостанции. Съдържа над 100,000  радиостанции и повече от 4 милиона подкаста, посветени на музиката. Освен това предоставя инфо за последните световни събития и спортни новини.


Digital Concert Hall
Това е за любителите на класическа музика. Може да гледате любимите си солисти и диригенти на живо или до поискване. Има над 40 лайф стрийма всяка години и стотици концерта, записани предварително. Това приложение дава възможност да гледате интервюта и документални филми с най-признатите класически музиканти.

Pause
Тази апликация разглежда музиката по периоди. В нея може да откриете истории, филми, ревюта, интервюта, класации, аудио и видео от авторитетни източници като Billboard.


Crossfader
С това приложение винаги сте на един гигантски дансинг. С него може да станете част от най-голямата диджейска общност в света. Всичко, което трябва да направите, е да смесите две или повече парчета. Просто наклонете телефона си, за да ремиксирате дадено парче и ако наистина е добро, ще се появи на Crossfader.fm, където слушатели от цял свят ще му се наслаждават.

Четете още интересни теми за красота, мода, секс, звезди, здраве, психология, езотерика, дом и други в новия брой на сп. "Всичко за жената" - излиза утре, 15 януари. 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара

Напишете дума/думи за търсене