Дейвид Бекъм ще става рапър

След като получи контузия на крака, Дейвид Бекъм неочаквано се сдоби с огромно количество свободно време. Което обаче футболистът не смята да пилее. Вместо да си почива, съпругът на Виктория е решил да взема уроци по рап. В изкуството на черната музика ще го обучава не кой да е, а култовият рапър Снуп Дог, с когото Дейвид се снима в рекламата на Adidas.

За идеята на Бекъм разказва 38-годишният рапър в свое интервю, цитирано отfemalefirst.co.uk. „С Дейвид се разбирахме отлично по време на снимките на рекламния клип - казва Снуп. - Веднъж той ме помоли да му давам уроци по рапмузика. Чувствам Дейв като брат и ще му покажа истинския рап!"

Снуп Дог, който е баща на три деца, споделя също, че футболистът се е държал много мило с тях: „Помолих го да научи децата ми да играят футбол, той го взе със себе си на стадиона и лично ги обучава. Хлапетата бяха във възторг! Големият ми син Корд дори не вярваше, че го познавам. Дейвид е най-доброят в тази игра и ще помогне на децата ми да обикнат спорта. Той научи моите малчугани да забиват идеалния гол!"

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене