Модни тенденции при роклите

Кои са топ моделите за този сезон - предлагаме ви обзор на хитовите тенденции.

Животински принтове
Ефектните „хищнически" разцветки изобщо не са изгубили актуалността си. Роклите са екзотични леопардови принтове отново са на гребена на вълната. Срещаме ги в колекциите на Galliano, Just Cavalli, Liu Jo, Moschino Love, Mandalay и Velvet. Друга алтернатива е да се слеете с африканската фауна като облечете контрастна черно-бяла рокля, напомняща зебра.


Цветни фантазии
Искате любимият да ви подари огромен букет в знак на любовта си? Подсетете го като облечете рокля на цветчета. Такива модели се срещат в колекциите на Coast+Weber+Ahaus, Versace, Galliano и Single. По цветният тренд вече полудяха Сара Джесика Паркър, Риана, Миша Бъртън и много други...


Американско тату
Сексапилните рокли, украсени с дръзки принтове, напомнящи татуировки, са безспорният хит в клубния дрескод за този сезон. Провокативният дизайн, въведен от Ed Hardy, привлича като магнит звезди от ранга на Парис Хилтън, Бритни Спиърс, Шакира, Джесика Алба, Мадона, Алесандра Амбросио.


Райе
Доказано е, че роклите на райе визуално издължават фигурата, правят ни по-стройни и, не на последно място, чудесно повдигат настроението. Доказват го моделите на Sonya Rykiel, Juicy Couture, D.A.K. Label, Moschino Love, които не оставят никакъв повод за мрачно настроение.


Едноцветни
Липсата на цветя или принтове изобщо не означава, че роклята ще изглежда скучно. Напротив, едноцветните дрехи са безпогрешен начин да изглеждате неотразимо във всяка ситуация. Фаворити на сезона са яркочервените ролки на Versace, Issa и P.A.R.O.S.H, ултрамариновите на C'N'C и Alexander McQueen, кораловите на Sportmax и Love Moschino, жълтите на Liu Jo и златистите на Amen.


... и всичко на разпродажба
Какво да правите, ако цената не ви устройва? Просто изчакайте до разпродажбите. Тенденциите от миналия сезон продължават да са актуални, така че не робувайте сляпо на модата.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото

Напишете дума/думи за търсене