Николай Михайлов: Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни

Вратарят на националния отбор и турския Мерсин Николай Михайлов също потвърди, че с Алисия вече не са заедно. По-рано фолкпевицата съобщи, че с Ники са разделени и той може да бъде с която си поиска. В изявлението си на официалната си страница във фейсбук синът на Боби Михайлов подчерта, че Алисия и Валерко имат специално място в сърцето му и винаги могат да разчитат на него. Вратарят винаги е изтъквал, че синът на Алисия от Валери Божинов му е като брат и много го обича.

Михайлов също така обясни, че раздялата му с Алисия е свързана с кариерите и разстоянието, което дели двамата.

"Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета "Приказки от 1001 нощ", в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща. Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.

"Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата. Хубава седмица на всички!", написа вратарят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене