Зафиров: Искам ЦСКА да играе като „Юнайтед”

Адалберт Зафиров

ЦСКА да играе със стила на „Манчестър Юнайтед", поиска главният мениджър на „червените" Адалберт Зафиров на пресконференция в Актуално студио „Дерби", съобщават от Труд онлайн .

Това обаче е много трудно - уточни веднага той. - Този стил се изгражда с години и с гръбнак от 7-8 футболисти, а не всеки полусезон да идват и да си отиват по 10 човека".

Бившият железен защитник на ЦСКА, „Локо" (Сф), „Локо" (ГО), „Черно море" и германските „Арминия" и „Унион" за пореден път заяви, че той работи с отбора и той взима решенията.

Димитър Пенев само поглежда какво съм свършил и си казва мнението. Досега не сме имали различния с него. Работим заедно и не се притеснявам затова кой ще обере лаврите или негативите. Обстановката в съблекалнята в момента е прекрасна", добави синът на клубната легенда Иван Зафиров.

Зафиров призна, че все още не е говорил с шефовете на клуба за своето бъдеще.

Явно Андоне не знаеше с какво се заема. Имаше финансови проблеми, които той не успя да реши, като забавяне на заплатите - сподели Зафиров за своя предшественик. - Освен това отчитам и грешки в подготовката, когато не успяхме да изиграем два поредни мача с един и същ състав заради много футболисти.

Ако тогава аз взимах решенията, може би щях да задържа двама-трима от тези, които бяха освободени, но не искам да се връщам назад."

Сега нямаме спортен директор и нещата вървят в положителна насока. Не мисля, че има толкова огромна необходимост от такъв човек в момента. Може би трябва да има такава фигура, но тя да е силна и да обира негативите, които в момента се трупат на треньорите", добави Адалберт Зафиров.

Главният мениджър на ЦСКА е предложил на клубните собственици двама-трима футболисти от „А" група за лятната селекция. И призна още, че лично е водил разговори с бившия защитник на тима Валентин Илиев, който е дал съгласието си да се върне в отбора, но всичко било въпрос на преговори.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене