От какво зависи женското самочувствие

Социолози от различни краища на света (Франция, Китай, Япония, Италия, Германия и Великобритания) решиха да изяснят как се отнасят жените към една от най-важните дрехи в гардероба си - сутиена. Резултатите надминават всички очаквания.

Female First съобщава, че 77% от жените издигат сутиена в култ и му отделят най-голямо внимание сред дрехите си. В хода на изследването става ясно, че най-смелите и секси модели са любими на италианките (69%), докато жените от останалите страни предпочитат по-семпли видове.

Французойките слагат сутиен с надеждата да получат комплимент, а англичанките се придържат плътно към социалните норми. 99% от китайките са убедени, че именно от тази част на облеклото зависи външният им вид. Това становище поддържат и 77% от англичанките.

В качеството на модна дреха сутиен носят 35% от японките и 60% от китайките. Сред жителките на страните, които участват в изследването, сутиени с най-голям размер се продават във Великобритания, а с най-малък - в Япония.

В същото време обаче 83% от представителките на нежния пол носят сутиен само по навик, а цели 78% изпитват трудности при избора му.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене