Как да организирате парти

Падате си по купоните и срещите с приятели, но напоследък всички партита ви се струват банални и еднотипни? Смятате, че е скучно всички да стоят около маса или зад бар и просто да си говорят? Предлагаме ви няколко варианта да организирате парти, след което дълго всички ще говорят. Преди всичко помнете, че главното условие за всеки купон е неповторимата атмосфера.

Бал с маски

Костюмите и маските могат да се вземат под наем или пък да бъдат изработени от подръчни материали. Ето няколко идеи:
- Ретро вечер - изберете период (20-те, 50-те, 90-те години), костюми, музика и, разбира се не забравяйте да беседвате на актуални за това време теми, като употребявате характерни за периода думи. С помощта интернет няма да ви е трудно да определите акцентите на епохата.
- Анимационна вечер - костюми на любимите рисувани герои с техните маниери, култови фрази и всичко останало.
- Холивудски нощи - какво по-приятно от това да се превъплътите заедно с гостите в любимите си холивудски звезди.

Тематична вечер
И тук, както и в горния случай, ви е необходима предварителна подготовка, но резултатът ще бъде наистина впечатляващ.
- Вечер на поезията - изберете един или няколко любими автори, четете и обсъждайте стихове. Навярно никога не ви е хрумвало, че поезията е нещо толкова интересно.
- Интелектуална вечер - например с игри от типа на „скрабъл". Така най-сетне веднъж завинаги ще се намери отговор на въпроса кой е най-умен.
- Изберете една интересна личност и посветете вечерта на нея - потърсете любопитни факти от живота й, коментирайте постъпките и личния й живот.

Кулинарна вечер
Без хапване и пийване не може да има истински купон. Можете да се фокусирате върху това и да превърнете лакомствата в център на партито.
- Рибна вечер - идеална за летните партита с аромат на море. Рибата ще попълни запасите от фосфор в организма ви и ще ви зареди с екзотични емоции.
- Национална кухня - няма значение дали ще е италианска, японска или българска. Важното е да приготвите характери ястия и да осъждате достойнствата и недостатъците им.
- Тематично меню - детско, моряшко, войнишко...

Цветна вечер
Строгият дрес код е главното правило за купона. Който не е облечен според правилата, губи правото за достъп. Или в краен случай, се назначава за дежурен барман.
- Светофар - облеклото трябва да съдържа три цвята: червено, жълто, зелено.
- Знаме - може да изберете една страна или пък всеки да подберете цветовете на националния флаг, в които да се облече, а останалите да отгатват на коя държава е представител.
- В един нюанс - изберете доминиращият цвят - червен, бял, златен...

Купонът търси талант
Всеки има своите скрити таланти - запретнете ръкави и нека най-добрият победи.
- Караоке - няма значение, че пеете фалшиво, важното е всеки да участва в конкурса по надпяване.
- Апликация - темата може да е зададена или свободна, главното е с подръчни материали да сътворите шедьовър.
- Скулптура - можете да използвате пластилин или специална глина.
- Бриколаж - идеята е всеки да донесе вещи, които му се струват безполезни, и от тях да се направи произведение на изкуството.

Списъкът с идеите за запомнящ се купон може да се продължи до безкрайност. На всяко парти можете да организирате конкурс за най-добър костюм, рисунка и т.н., а на победителя на бъде връчена почетна грамота.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене