Туниката – на гребена на вълната

Туниката отдавна извоюва почетното си място в сърцето и гардероба на много жени. С съвсем справедливо се среща на модните подиуми почти през всеки сезон.

Тя е нещо средно между рокля и блуза. Но ако е блуза, е прекалено дълга, ако пък е рокля, е доста къса. Дължината на туниката е под линията на бедрата. Това лято тази дреха е задължителна за дамския гардероб. Лесно се комбинира с всякакви аксесоари и създава ултрасекси излъчване.

Вместо рокля
Ако туниката е достатъчно дълга, може да я носите в качеството й на мини рокля. По правило в този случай трябва да се комбинира с колан, който прави силуета да изглежда по-женствен.

Вместо блуза
Туниките имат свободна кройка и създават въздушен ефект. Затова стоят идеално с тесен панталон или пола по тялото. Носете ги с джинси, памучен панталон тип цигара, тесни шорти или мини пола. Не слагайте твърде дълга туника, за да не изглежда торсът прекалено дълъг в сравнение с краката.

В съчетание с трикотажна блуза
Туниката не само ще ви спаси от летните жеги, тя е идеално решение и за по-хладно време. Съчетайте я с тениска или жилетка, за да се чувствате и изглеждате перфектно. От връхните дрехи най-добре стоят комбинациите с тясно кожено или дънково яке или прилепнал жакет.

Цвят и кройка
Ако материята е с ярки принтове, то моделът трябва да е пределно лаконичен. С шарените туники не бива да „спорят" и другите елементи от облеклото ви - яке, панталон, чанта.

Аксесоари
Най-добре стоят бижутата в етно стил - масивни, с мъниста, металически елементи и всякакви други детайли.
При обувките няма никакви ограничения - балетни пантофки, сандали, високи токове, платформи и дори джапанки.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене