Пясъкът принадлежи само на плажа

Затвори очите си. Само за пет минути. И си представи, че не си на работа или в дома си. Представи си, че си на път. Тръгваш към непозната територия, където насоките и познанията изчезват в момента, в който напускаш границите на познатата ти територия. Ще наричаме мястото, в което се намираш, "нейната земя". Всяка жена иска да бъде там, където ежедневието и подготовката за ваканцията са зад гърба й и единственото, което я очаква е почивката.

Всяка жена като теб си мечтае за момента, в който след изтощителна подготовка за лятната си почивка тя най-накрая е прекрачила прага. Според средностатистически изследвания, летовниците прекарват около 24 часа само в подготовка за своята ваканция. Някой може да нарече това пълна загуба на време, но тъй като ти вече си в "нейната земя" ти не се чувстваш по този начин. Подготовката на кожата е жизненоважна. Маникюр, педикюр, ексфолация и хидратация. Епилация. Списъкът е безкраен, но пък резултатът - гладка копринена кожа, е безценен.

Какво ще кажеш ако можеш да имаш поне един верен помагач за тези процедури? Съюзник, който не ти причинява болка, чието присъствие се усеща дълго след като веселбата е приключила, и който идва на помощ и при най-миниатюрните проблеми. И е винаги до теб.

Но ти вече с в "нейната земя". Докато слушаш бръмченето на самолетния двигател, влаковите релси или мотора на колата, си се представи вече на плажа. Чисто белите пясъци, кристално синята вода и прекрасното слънце, цялостно те пренасят в същинско удоволствие. Ти просто си лежиш, наслаждавайки се на приятен летен коктейл и своето собствено съвършенство. Най-вероятно няма друго място, на което би предпочела да бъдеш. И точно това усещане е неоценимо.

Ако ти кажем сега да отвориш очите си с уговорката, че ще се почувстваш фантастично точно където си? Отвори ги, имаме няколко числа, които много бихме искали да споделим с теб.

7 - Braun Silk-epil 7 Xpressive.
40 - Close-Contact Technology, технология за близък контакт, която се състои от 40 уникално поставени и контролирани пинцети.
0,5 - Изключително близък контакт с кожата, така че дори и косъмчета с размера на песъчинка (0,5mm) могат да бъдат премахнати напълно ефективно.

Епилаторът на BRAUN Silk-epil Xpressive може да премахва косъмчета къси колкото песъчинка благодарение на специалната технология за непосредствен допир с кожата Close-Contact Technology. Така ти и твоите крака можете да се наслаждавате на пределна гладкост, така че няма нищо, което да скриеш. Пясъкът наистина принадлежи само на плажа.

Излез навън. Няма нужда да си на плажа, за да чувстваш божествеността на живота. Излез в парка, на кафе или по магазините. Животът е прекрасен, точно каквато си и ти. Можеш да бъдеш в "нейната земя" където и да си. Това не е място на картата, а е състояние на духа. Защото не от значение къде си, а как се чувстваш във всеки отделен момент от живота ти, когато стресът и неудобството са изтрити и тяхното място е перманентно заето от нежността и фината красота.

Отвори очите си, нямаш какво да криеш!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене