Отслабвайте, докато спите

Шведски специалисти стигнаха до извода, че размерът на талията зависи от продължителността на съня. Особено силна е тази закономерност при тийнейджърките и младите жени.

Колкото по-малко спи една жена, толкова по-голям е размерът на талията й. Тоест, колкото повече и по-дълбоко спите, толкова по-малко сте застрашени от натрупване на мазнини в областта на корема. Идеалният вариант за тънка талия е да спите повече от 9 часа на денонощие.

Можете да помогнете на тялото си в борбата с наднормените килограми освен с повечко сън, и с козметика за през нощта. Разработени са нощни кремове със загряващ ефект, които извайват фигурата ви, докато спите.

Тези козметични продукти съдържат морска сол, бяла глина, екстракти от морски водорасли, дъбов мъх, масла от лимон, карите, иланг-иланг, жасмин, сантал. Нанасят се на проблемните зони и помагат на излишните мазнини да се топят през нощта. Процесът е съпроводен с усещане за приятна топлина, която се разлива по тялото. Тези продукти са подходящи както за борба с целулита, така и за профилактика. Нормализират процесите на обмяна на веществата в кожата, правят я еластична и гладка, изравняват тена.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене