Звездни рецепти за красота

Катрин Зита-Джоунс

Работата на звездите е да изглеждат безупречно. Обаче някои от тях се изхитряват и вместо да пръскат огромни суми в салоните за красота, използват домашни рецепти. „Хай клуб" ви предлага да се възползвате от тях.

Катрин Зита-Джоунс използва интересно средство за избелване на зъбите: след измиване нанася върху зъбите си смес от няколко разбити свежи ягоди с помощта на салфетка и оставя за 5-10 минути. Хубавото е, че след това няма нужда от отмиване - можете просто да хапнете вкусната маска.

Джулия Робъртс е любителка на зехтина за красив маникюр. Хубавата жена добавя няколко капки зехтин в купичка с топла вода и потапя ръцете си за около 10 минути. След тази процедура ноктите стават по-здрави, а кожата на ръцете - по-мека. Друг вариант е да намажете ръцете и ноктите със зехтин, да сложите ръкавици и останете така през нощта.

Дженифър Лопес си пада по етеричните масла. Певицата обожава да отдъхва във вана с ароматна лавандула, която отлично отпуска преди лягане. Не забравяйте, че маслото трябва да е разтворено предварително в мед или топло мляко. Добавете го във водата в последния момент, тъй като бързо се изпарява.

Отпускащите вани харесва и звездата от сериала „Отчаяни съпруги" Тери Хатчер. Но тя добавя към водата не масло, а... вино. Тери твърди, че след такава вана кожата става по-мека и свежа благодарение на антиоксидантите във виното.

Синди Каруфорд използва мляко вместо овлажняваща козметика. Смесва го с вода, за да получи коктейл, с който пръска лицето си през целия ден.

Холи Бери се бори с целулита, като масажира бедрата си с утайка от кафе. Така ускорява клетъчния метаболизъм и предотвратява образуването на „портокалова кожа".


Джулия Робъртс
Джулия Робъртс
Дженифър Лопес
Дженифър Лопес
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене