Топ идеи за бала

Тук няма да ви съветваме какви дрехи и козметика да подберете, а как да се забавлявате - защото най-важното за абитуриентската вечер е доброто настроение.

- Няма нужда да ходите при най-скъпо платените фризьори и гримьори и да давате баснословни суми, за да ви състарят с десетина години. Ако все пак се възползвате от услугите на такива специалисти, помолете ги просто да ви придадат естествен вид.


- Най-важната част от тоалета ви са обувките. Но нямам предвид марката, височината или цвета. На първо място, те трябва да са удобни. Разходете ги няколко дни преди заветната вечер. И ако продължават да ви убиват, най-добре въобще ги слагайте - чували сме стотици истории за провален купон заради неудобни обувки.


- Не прекалявайте с алкохола. Да, знам че това е съвет, в който най-вероятно няма да се вслушате, но поне си пазете силите за вечерта, когато ще е същинското събитие. Все пак, добре е да имате някакви спомени от абитуриентския си бал, които да разказвате на децата и внуците си.


- Същото важи и за храната. Всеизвестно е, че след обилно хапване ни се доспива, а идеята на вечерта е да танцувате и да се забавлявате.


- Нашият таен съвет е - без гадже на бала. Това е моментът, който трябва да посветите на съучениците си, а не да се чудите дали на половинката не й е скучно.


- Презервативът в чантата или джоба е абсолютно задължителен - дори и да нямате никакви намерения да го използвате.


- Не се опитвайте да спестите пари от такси, като се придвижвате с колите на подпийнали приятели. Защото щетите от подобна авантюра често са непоправими.


- Настройте се позитивно, бъдете разумни и си кажете, че никакви дребни инциденти не са в състояние да развалят вечерта ви.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?

Напишете дума/думи за търсене