Високите технологии в полза на красотата

Смесете една супена лъжица хумор, добавете ярки цветове, няколко hi-tech идеи и щипка хулиганство - и ще получите идеалния образ на лято 2010. Сезонът обещава да бъде истинско царство на детайлите и нюансите и да снабди с положителни емоции нежната половина от света.

Главните тенденции охотно се възползват от достиженията на високите технологии. Вдъхновени от естетиката на 3D филмите, водещите дизайнери налагат принтове с подобен триизмерен ефект. Психеделничните шарки се допълват от сложни прически - съвсем като при загадъчните жителки на планетата Пандора.

Заедно с тях - както при дрехите, така и при дизайна - актуални са ярките цветове и провокационният имидж. Например, трендът Upperwear диктува модата на „връхните" сутиени и корсети.

Още една смела тенденция на новия сезон е Nude-ефект - прилепнали рокли в телесни тонове, които зрително се сливат с цвета на кожата и придават съблазнителен секси вид.

Учените са разработили още куп полезни идеи: например, първата перална машина, която работи без вода, както и сух шампоан. Което най-сетне ще позволи на съвременните жени да вършат хиляди неща, и същевременно да поддържат перфектен външен вид.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене