Красиво лято за косата

Лятната почивка най-сетне ни дава възможност да се отдадем напълно на любимите си занимания и да бъдем себе си. И тъй като Kerastasе е стил на живот, линията от слънчеви продукти на марката ни предлага грижа за косата, съобразена с личния ваканционен стил на всяка жена.

Ултравиолетовите лъчи, морската вода и вятърът могат да увредят всеки тип коса. В същото време вяка жена има собствени предпочитания и личен стил за прекарване на своето лято. И разбира се - по различен начин излага косата си на агресивното действие на околната среда.

Слънчева серия Kerastas Soleil кара косата да засияе под слънцето в целия си блясък. Кактвито и занимания да предпочитате, Kerastasе превръща летните дни във време за преобразяване на косата.
Kerastas Soleil предлага три типа грижа в зависимост от стила на лятната почивка:

Активна

Движение, плуване, забавления на открито от сутрин до вечер - с децата или с приятели - това е идеалът на тези, които обичат за почиват активно. Под влияние на водата и особено в комбинация със слънцето, косата загубва естествената си защита. Тя става чувствителна, губи блясъка и цвета си, все по-често се накъсва.
Решение от Kerastase Soleil:

Продуктът Aqua-Seal е крем, който в ръцете се превръща в олио. Кремът улеснява дозирането, а маслената текстура се разнася и прониква по-равномерно в косъма. В резултат косата възстановява свойството си да не пропуска вода, възвръща блясъка и сиянието си.

Релаксираща

Ако за вас лятото е времето, в което можете да се отпуснете и да забравите за ежедневния стрес, и да се отдадете изцяло на себе си...
Все пак не забравяйте, че интензивното ежедневно излагане на слънце може да доведе до изменения във вътрешната структура на косъма. Косата става суха, накъсва се и е твъда на допир. С всекидневни грижи можем да се предпазим от това явление
Решението от Kerastase Soleil:

Предпазваща дневна мъгла и възстановяваща нощна грижа. Този подход комбинира два вида активни съставки за действие през деня и през нощта.
В резултат - във вътрешността си косъмът е възстановен, а по повърхността косата е предпазена. Тя преоткрива нежността и блясъка си, огряна от слънцето.

Изискана

Вашият абсолютен приоритет е грижата за себе си и свободното време най-сетне ви дава възможност да правите всичко, което ви кара да се чувсвате красива.
Какво по по-подходящо време да предложите на косата си, застрашена от въздуха, слънцето и водата, Ритуал за цялостна грижа от Kerastas Soleil:

- Защита: изключително важна при излагане на слънце, за да се подсили косъма и да се подготви за среща с външните агресивни фактори.

- Измиване - Не просто освободена от замърсяванията, но и подхранена и мека коса. Kerastas Soleil предлага два типа продукти за измиване - вана за коса с естесвен цвят и вана за боядисвана коса. Тези два типа имат различни нужди, тъй като по различен начин реагират на слънцето.

- Възстановяване - позволява на косата да възвърне основните елементи, необходими за красотата и здравия й вид. Отново в два варианта - за боядисвана и за естествена коса.

Каквато и почивка да изберете, Kerastas Soleil придава на вашето лято допълнителна доза стил и блясък. При покупката на продукти от серията Kerastase Soleil, получавате подарък - стилна широкопола шапка.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене