Лятото започва сега!

Честито!
Лятото започва сега!

Центърът за европейски програми към Американския университет в България избра победителите в съвместната ни игра за Лятното училище. В продължение на няколко седмици изпращахте мотивационните си писма за участие в първата по рода си лятна програма у нас.

Ние ви обещахме две места като подарък. Нашите приятели и партньори от Американския университет обаче ви харесаха много и подаряват възможността за участие в Лятното училище на ЦЕЛИ ПЕТ ОТ ВАС!

Предлагаме ви писмата, с които желаещите спечелиха тази прекрасна възможност. Научете повече за Лятното училище на www.aubg.bg/cep/new, както и на [email protected], и на тел.: 02 960 79 22, 960 79 21.

Все още можете да се запишете. Не пропускайте Лятното училище! Освен шанса с помощта на изтъкнати лектори да се насочите към своите бъдещи университет и професия, вие ще имате възможност да срещнете нови и интересни хора и в продължение на две седмици да се забавлявате лудо с новите си приятели!

Защо искам да участвам в лятното училище?

Казвам се Джулия Руменова Томова. На 18г. съм и съм ученичка в Средно общообразователно училище "Неофит Рилски" в родния ми град Кнежа. Много съм радостна от факта, че списание "Хай клуб" отправя тази уникална възможност към всички свои верни читатели, да вземат участие в лятното училище към Американския университет. Бих желала и аз да се присъединя към групата, защото по този начин ще успея да изживея една неповторима лятна ваканция, съчетаваща полезното с приятното. За мен е много важно човек да бъде достатъчно информиран за своята професионална реализация, за да може един ден да не съжалява за избора си, защото когато човек с удоволствие работи професията си и тя му осигурява необходимите доходи, тогава той има самочувствието на успял. Засега съм се спряла на желана от мен и удовлетворяваща интересите ми професия, но с удоволствие бих желала да получа съвети, мнения и отговори на въпроси, които ме интересуват.

Като човек обичащ пълноценно да прекарва времето си и непрекъснато да обогатява общата и култура, това би било идеалното място за мен. Запознаването с много нови хора ще увеличи кръга на приятелите ми и ще допринесе за развитието на комуникационните и социалните ми умения.
Всеки тийнейджър като мен трябва да отделя време и за забавления. С това са се съобразили и организаторите на програмата. С удоволствие бих се включила във всички предвидени развлекателни посещения.
Като един талантлив и любознателен млад човек изключително много ще се зарадвам ако спечеля място в лятното училище.

---------------------------

Здравейте екип 'Хайковци' :)
Аз съм Дани на 16 години и типично за мене пиша и изпращам това писмо в последния момент /дано не е късно/.
Решението ми да Ви пиша бе породено от едно изгарящо желание в мене, да участвам в лятното училище! Искам да спечеля подаръка Ви за участие, защото всъщност аз зная в каква посока искам да се реализирам.

И типично за едно амбициозно и решено на всичко момиче, за мене е важно да получа всичката информация трябваща ми на света! Искам да бъда успешен журналист и по - скоро редактор в световно-известно списание и междувременно добър брокер на пазара за недвижими имоти. Именно заради това мисля, че лятното училище към Американския университет е чудесно място, на което да прекарам малко от летните дни.

Смятам, че там ще ми се предостави възможност да се срещна с достатъчно полезни за мене хора, които биха ясно ме насочили и подкрепили за този труден път, по който мисля да поема! Още от миналата година се опитвам да се 'добера' до големи компании, за да успея да се осведомя достатъчно, но естествено за едно 16 годишно момиче това не е никак лесно.

Мисля да кандидатствам в някой чужд университет/колеж с чужд език и да се реализирам успешно. Информацията, която бих могла да получа от Американския университет ще е от невероятна полза за мене. Да не говорим какво приключение би било ако мечтата ми да бъда там се осъществи. :) Това би било едно незабравимо лято, което ще построи мостове пред моето бъдеще, лято в което ще се сбъдне мечтата ми, още повече, че на 8 юли ставам на 17 :) Това ще бъде един уникален B-Day

---------------------------

Здравейте, казвам се Поли Воденичарова и бих искала да спечеля място в лятното училище към Американския униварситет, за което прочетох в списание " Хай Клуб".

Аз съм на 14 години(скоро 15) и завършвам в 8ми class в Езикова Гимназия " Акад. Л. Стоянов", Благоевград. Бих искала да участвам тъй като това ще е ново и интересно преживяване за мен. Мечтая някой ден да завърша журналистика и затова ми е любопитно да посетя вашето училище и след това да се опитам да пресъздам впечатленията си на хартия. Освен това лятното училище би ми помогнало да получа повече информация за тази професия.

Не на последно място аз съм тиинеиджър и като такъв би ми било много забавно да съм част от подобна програма. Също така лятното училище е шанс за нови приятелства, които с радост бих създала. След всички причини ,които изброих,се надявам да ме изберете тъй като това е възможност която не се среща всеки ден.
Искрено ваша: Поли Воденичарова

---------------------------

Здравейте,
Пише ви едно момче на 15 години от град Айтос,което наистина иска да спечели място в "Лятното училище".Всеки иска да постигне нещо в живота си,да преживее неща които се случват веднъж в живота.

Аз искам да постигна нещо в този живот,и ще се боря за това.Когато видях статията за "Лятното училище" , просто сърцето ми подскочи ,казах си - "Господи това може да промени живота ми".До сега живота ми винаги е бил изпълнен с трудности,не съм израснал в богато семейство,но родителите ми винаги са ми давали това от което съм имал нужда.Още от малък съм се убедил че мечтите не се сбъдват,но въпреки това аз съм си същото наивно дете , което вярва в приказки.Вярва че един ден ще накара всички да се гордеят с него..

Но въпреки това аз продължавам да се боря с зъби и нокти и с много желание,надежда и упоритост да сбъдна мечтите си.Благодаря за шанса който давате на нас децата.Въпреки че знам че ще има още стотици писма на други като мен,аз все пак адски много се надявам да изберете мен,защото никога не съм искал нещо повече,просто не съм имал шанс като този.

Благодаря ви!

От Светлозар Иванов

---------------------------

Здравейте,
Пиша ви във връзка с лятното училище, към Американският университет.Обичам предизвикателствата и искам да разбера, коя е най-подходящата професия за мен. Също така искам да имам едно прекрасно и забавно лято, затова ви пращам този e-mail.

Лятото при мен винаги е весело, но това лято искам да е незабравимо. Искам да се запозная с нови хора, с интереси близки до моите. Хора, от които мога да науча нови неща. Също така ще разбера важни факти за професията, която искам да практикувам след време.

А след информацията за различните професии може и да открия друга професия, която повече ми допада и съм по-добра в нея. Научих, че ще има добри лектори, това е огромен плюс за всички, които се интересуват за бъдещето си. Тази програма ще ни докосне до американския стандарт и до близкото бъдеще.

За бъдещето трябва да сме винаги подготвени, а тази програма дава тази възможност.Бих желала да съм една от щастливците, които ще спечели място за това лятно училище. Ще чакам с нетърпение резултатите!
Диляна Цветозарова Мирчева 14г. гр. Силистра

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене