Макиаж за 5 минути: от Джесика Алба

Джесика Алба смята, че една жена има нужда само от пет минути, за да постигне перфектен външен вид. Как да го направите? „Хай Клуб" ви предлага да последвате съветите на актрисата.

29-годишната Джесика Алба, която през 2008 стана майка, светкавично влезе във форма след раждането. И продължава да ни удивлява с постиженията си. „Детето ме научи, че разполагам с малко време за себе си - и трябва да съм максимално бърза", признава Джесика.

Младата актриса, която в момента е лице на Revlon, разказва, че с появата на дъщеричката й, се е наложило да мине на особен режим, в който й остават няколко минути за нея самата дневно.

„Научих се да правя няколко неща едновременно и мога да приведа себе си в порядък за пет минути. Обожавам козметиката, а за да не губя време, нанасям грима си с пръсти", съветва Алба.

Много козметици също съветват да се използват именно пръстите, а не четки, при нанасяне на макиажа. Така се получава по-естествено излъчване.

Освен това, звездата смята, че не трябва да се прекалява с грима. Достатъчно са няколко леки щрихи, за да се подчертае натуралната красота на очите и устните.

За да влезе във форма след раждането, актрисата си е наложила специална фитнес програма. Сега Джесика няма толкова много време и прави упражнения у дома. „Нямам време да ходя в спортната зала, но се занимавам с йога у дома", разказва Алба.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене