Слънцезащитен лосион Protect & Bronze

NIVEA SUN Слънцезащитен лосион Protect & Bronze не е автобронзант, а изцяло нова концепция в защитата от слънчевите лъчи. Лосионът подпомага естествената способност на кожата да създава равномерен и дълготраен тен, като активира своя естествен защитен механизъм.

Как работи NIVEA SUN Слънцезащитен лосион Protect & Bronze?

В разработването на новата формула изследователският екип на NIVEA бе вдъхновен от природата. Учените отговаряха на простия и лoгичен въпрос защо потъмнява кожата, когато е изложена на слънчевите лъчи.

Отговорът е, че лъчите стимулират клетките в долните слоеве на кожата, за да формират съставка, наречена меланин. Това е пигментът, който придава цвят на кожата и я прави златистокафява, като предпазва клетките на кожата от увреждания. Много прост, но в същото време уникален естествен механизъм.

Меланин - естественият бодигард на кожата

Никога досега не е имало слънцезащитен лосион, който стимулира естествените тениращи процеси, докато подпомага изграждането на предпазен механизъм. Тестовете показаха, че формулата на Protect & Bronze значително увеличава естествения защитен механизъм на кожата, като иновативната формула осигурява по-ефективна UV защита.

С NIVEA SUN Слънцезащитен лосион Protect & Bronze може да имате и двете едновременно - да се наслаждавате на слънцето и да изградите бронзов тен без да се притеснявате от изгаряния или преждевременно стареене на кожата. Това става благодарение на специалните филтри, които осигуряват моментална защита от вредните UVA и UVB лъчи. Ефективната филтърна система с SPF 10, 20 и 30 e интегрирана в изключително лек лосион, който се абсорбира много бързо от кожата. Той не оставя мазен слой и не създава усещане за лепкава кожа.

100% естествен блясък, 0% автобронзант

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене