Твоята коса ще усети истинко ВИП удоволствие

Шампоан: 4,95 лв. мл.
Балсам: 4,95 лв. мл.

ВИП = блясък, очарование + глезотии. Ти, както вече знаеш, си ВИП и всяка една част от теб го изразява. Косата на всяка истинска ВИП персона се нуждае от блясък и страхотен външен вид. Цъфтящи краища?!

Кой се осмелява дори да си помисли за това, когато папараците дебнат зад ъгъла! Новата серия на Herbal Essences - Красиви краища се грижи за твоята коса, за да бъдат краищата ти перфектни, а косата да е дълга, мека и съблазняваща.

С помоща на новата серия Herbal Essences Красиви краища твоята коса ще се радва на истинксо ВИП самочувствие, защото е защитена от цъфтящи краища, а блясъкът й е подчертан. Като всяка една ВИП услуга и тук са включени: постоянна защита (формулата на Herbal Essences посдилва защитния слой) и една истинска глезотийка (естествените съставки от малини и екстаркти от комприна придават кадифено и съблазнително усещане). Серията Красиви краища предпазва всеки кичур от цъфнали краища и предразполага за постигане на желата дължина на твоята коса.

"Серията Красиви краища съдържа специализирани омекотяващи свойства, които съдържат полимери и силикони и укрепват защитния слой на косата", казва Д-р Фрауке Нюсер (Frauke Neuser). "Тези съставки помагат за омекотяването на дългата коса като я правят лесна за разресване и я предпазват от понататъчни увреждания, които се дължат на разресването и постоянното стилизиране. Косата остава мека, с блясък и изглежда гъста и гладка.

Серията Красиви краища на Herbal Essences включва шампоан и балсам, които са специално създадени така, че да се насладиш на гъста и изящно спускаща се коса. А червеният цвят на опаковката казва всичко за теб - страстна и провокативна, винаги готова за червения килим, казвайки на любопитните фотографи: "Да, знам, че харесваш моята коса, нямам търпение да я снимаш!"


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене