DISNEY и adidas колекция Есен/Зима 2010

Първата колекция за деца на аdidas и Disney бе представена през пролетта на 2010. Първите продукти започнаха да се разпространяват в магазините от декември 2009 г. а през следващите седмици вече бяха по целия свят. През новия сезон есен / зима 2010, аdidas и Disney с гордост представят втората си съвместна колекция с акцент върху филма "Играта на Играчките 3".

adidas and Disney работят заедно, за създаването на колекция, която децата силно да харесват. И двете марки събират опита си в едно, adidas допринася с модерни и функционални продукти, Disney със своите обичани герои.

Гамата се състои от няколко модела обувки и дрехи за всички възрастови групи - от бебета и малки деца до момичета, момчета и големи деца.

adidas and Disney представят новата аdidas детска колекция със своите най-желани екшън герои от Играта на Играчките 3: Cowboy Woody, Space Rangers, Buzz Lightyear, Army Men и Bo-Peep. В този сезон, те са толкова забавни и интригуващи, колкото бяха и в предишните филми и съживени чрез най-различни цветове, свеж дизайн и многоцветни щампи върху облеклата и обувките.

Акцентът в обувките е моделът Disney Vulkid, който се предлага в различен дизайн с образите на любимите герои от филма: Woody,Buzz Lightyear, Bo-Peep и Army-Men. Дизайнът отразява специфичните характеристики на всеки от героите от филма чрез цветове, материали и приложения.

Акцентът в облеклото са меките тъкани и елементите на дизайна, които са свързани с героите и обувките така, че да създават една история. Най-ярко се отличава Woody облеклото, което е по-небрежно и съдържа груби материали като памучен плат с диагонална оплетка. Bo-Peep облеклото е за момичета. То се основава на ярко розовият цвят с дизайнерски елементи в бяло и пухкави материи.

Продуктите от Toy Story колекцията се пакетират в специална кутия направена от висококачествено лъскаво метално фолио с много релефни детайли. Всички опаковки, изобразяват образите на главните герои в 3D дизайн, за да са привлекателни и да съживят играчките и продуктите от рафтовете на магазините.

Колекцията се фокусира върху весели цветове, красиви метални щампи и най-различни графики на всички продукти от колекцията.

Колекцията есен/зима 2010 ще бъде разпространена по магазините през юни 2010 г. с няколко допълнителни продукти през сезона. Тя се разпространява в adidas Sport Performance, избрани Disney магазини и други търговски вериги в световен мащаб.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?

Напишете дума/думи за търсене