Нови маратонки Odibos

Кадрите са предоставени от http://seir.bg  . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Забележка в училищен дневник: "Класът се държи безобразно. Учениците не желаят да бъда в час - изгониха ме от часа! Преподавател..." Тук вече просто не знам какво да кажа... Учениците да гонят преподавателите си от часовете е нещо противозначно! По комунистическо време не се случваха такива работи и тогава учителите се ползваха с авторитет пред своите ученици. Както обаче всички добре знаем, времената се менят и аз не бих се учудил, ако в скоро време учениците започнат да пишат оценки на своите даскали...

№2: Това е "кафе аперитив Афродита" ! Най-готиното, луксозно и просторно кафене у село Змеево. Тук редовно се събират жителите на селцето - пииват си биричка, ракийка, мента с мастика, а от време на време дори и кафе. Единственият проблем, който стои пред собственика на луксозното заведение, е неговото отопление през зимния сезон. Както се вижда от снимката - вратите и прозорците не са добре уплътнени и изолирани и поради това отопляването през зимата е невъзможно.


№3: Ако имате нива, но немате достатъчно кинти, за да си купите тракторче, то ето ви едно решение, което със сигурност би ви било полезно. Просто закачете ралото за теглича на джип и оранта може да започне. Евтин, бърз и удобен метод с висок коефициент на полезно действие!

№4: Както добре се вижда на снимката, това е новият хит - маратонки за лятото от пластмасови бутилки. Марката е Odibos и тези симпатични обувки притежават дори вградена климатична инсталация. Ако собственикът им прецени, че му е прекалено топло и краката му се запаряват, просто отвива капачките, за да се получи проветрение.


№5: "Не паркирай. А спре, а отиде на гумаджия " - това гласи предупредителен надпис, изписан на гаражна порта. Това всъшност е поредният подобен надпис, на който попадам в последно време. Явно такива предупредителни текстове са често срещано явление. Не знам за вас, но аз изобщо не искам да ходя на гумаджия. Затова от страниците на списание "Хай клуб" съвсем тържествено и официално обещавам на всички собственици на гаражи, че никога няма да си паркирам колата пред тях и да ги запушвам! Моля ви се, чичковци, не ми пукайте гумите! Аз съм добричък!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене