Фитнес само за жени

"Фиткървс" е клуб, специално създаден за жени, предлагащ цялостна 30-минутна тренировка и програма за регулиране на теглото по забавен, бърз и здравословен начин. Ето какво е "менюто" му:

- 1 порция забавление Уредите са разположени в кръг, а в центъра на кръга винаги има фитнес инструктор (от женски пол, разбира се!), който се грижи за доброто настроение и мотивацията на трениращите жени. Дамите обичат да посещават фитнес клуба колективно - с най-добрите си приятелки. Е, тук това е не само възможно, но и за предпочитане. Така атмосферата освен забавна може да се определи и като приятелска. А тренировките в кръг дават възможност за завързване и на нови приятелства.

- 1 порция бързина Тренировката продължава само 30 минути - време, което дори и най-ангажираната съвременна жена може да отдели за себе си 3 пъти в седмицата. 30-те минути фитнес във "Фиткървс" включват основните фитнес компоненти от загряването до разтягането. Научно е доказано, че фитнес програмата на "Фиткървс" подобрява кардиоваскуларната ефективност, повишава мускулната сила и издръжливост, подобрява гъвкавостта и с нейна помощ можете да изгорите между 164 и 522 калории за 30 мин.

- 1 порция здраве Във "Фиткървс" задължително се прави профил на всяка тренираща жена. Специалист съставя за нея индивидуална тренировъчна програма, съобразена със здравословното й състояние. Инструкторите следят за правилното изпълнение на упражненията от тази програма.

Уредите във "Фиткървс" са създадени специално за женското тяло. Те функционират на принципа на хидравличната резистенция. Това означава, че трениращите не вдигат никакви тежести. За трениране на мускулите тук се използва движението на флуид. Хидравличните уреди позволяват едновременното провеждане на кардиотренировка и тренировка за сила. Уредите могат да се регулират в съответствие с възрастта и степента на физическа подготовка на всяка дама.

"Фиткървс" е място, където и най-малката подробност е създадена единствено и само за жената. Интериорът е решен в нежни цветове, наоколо има много цветя, персоналът е усмихнат и приятелски настроен. Най-важната цел на

"Фиткървс" е жената да се чувства в свои води
да знае и да усеща, че това е нейното място - не само за спортуване, а и за 30-минутно бягство от сивото, изпълнено с напрежение и грижи ежедневие. Тук нито възрастта, нито външният вид имат значение. Всяка жена може да бъде себе си, без грим. Неслучайно в залата, където се провеждат тренировките, няма огледала. Или както обичат да казват от "Фиткървс": "При нас няма мъже, огледала и грим."


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 корекции в първите фази на секса, за да не се сдобиете с разбито сърце
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки

Напишете дума/думи за търсене