Весела влиза в хотелиерския бизнес

Фолк певицата Весела смята да строи малък хотел в едно от най-красивите кътчета в България. Тя се влюбила в ловешкото село Крушуна и в уникалните водопади край него. Там майката на нейния приятел Тони има къща и певицата често отсяда там когато има участия в Ловеч. Имотът е голям с огромна добре поддържана градина и си има всички удобства, така че на русокосото миньонче нищо не му липсва. Напротив там то се зарежда с положителна енергия и с категоричност може да каже, че предпочита спокойствието на това райско кътче пред всеки град. Така на Весела й дошла идеята да направят малко хотелче, а кандидат свекърва й Светла приела предложението с охота. Сега остава само да измислят подробностите.

Всеки път когато потегли с колата от Хасково към Северна България певицата взема със себе си и майката на любимия си. Нея я оставя в Крушуна, а тя отива да пее. През нощта след участието Весела се връща да спи в селото. Там през уикендите се събират толкова туристи, че няма къде да се паркира от коли. И съвсем не е толкова тихо, както през седмицата. Понякога, когато не е зает, Тони идва в Крушуна с Весела. При един такъв случай една тийнейджърка от Русе едва не влетяла в стаята, в която спели. Момичето дошло в селото заедно със семейството си за събота и неделя. То разбрало, че певицата е там и застанало пред вратата. Чакало първо певицата да се върне от Ловеч, но го прибрали да спи. На сутринта отново дошло, за да види певицата когато се събуди. Тийнейджърката била готова да влезе направо и молила поне само да надникне в стаята. Накрая майка й я разубедила и си заминали.

Весела обикновено не споделя подробности за личния си живот, но за „Хай клуб" за първи път прие да разкаже за приятеля си Тони. Двамата са заедно вече много години. Запознали се, когато тя била още на 16. „Тогава още не знаех какво ще правя с живота си. Но той винаги ми е бил опора, независимо какво съм решавала да правя", сподели тя. Тони няма нищо общо с музиката. Нито пък е бизнесмен, както обикновено се случва при фолкпевиците. Той е инженер и се занимава с информационни технологии. „Минали сме през много трудности, но това само ни направи по-близки. В такива моменти най-добре се разбира кой колко държи на другия", разказа Весела. Живеят заедно от пет години и вече са изгладили и най-малките различия, които обикновено се проявяват в ежедневието. С майката на Тони са много близки и си споделят много неща. Всъщност те отдавна са едно семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене