Мариана Попова обяви раздялата си във Facebook

Информационната ера, в която живеем, е самурайски меч с няколко остриета. От една страна е чудесно, че библиотеката, събрала в себе си цялото човешко познание, ни е на един интернет разстояние. От друга обаче, достъпът до личния ни свят е сведен до едно кликане с мишката.

Нароиха се социални мрежи, които ни помогнаха да намерим изгубения кивот с контактите на съученици и приятели от детство. Социални мрежи, които ни приканват доброволно да споделяме настроения, преживявания и любовни трепети.
Докато си пиех кафето с мляко в понеделнишката сутрин, реших да хвърля един осведомителен поглед върху телеграфна агенция Facebook. От линк на линк се озовах на стената на Мариана Попова, която през уикенда беше споделила, че има промяна в нейния сърдечен статус. Едно нарисувано сърце предвождаше изречението:

„Mariana премина от "обвързана" към "необвързана"

Разбира се, това не остави нашия екип безучастен. Само преди месец бяхме на откриването на винен клуб - собственост на Мариана и нейния италиански приятел Ханес, с който преди 6 месеца станаха горди родители на момиченцето Мария-Магдалена. Доскоро в къщата им в полите на Витоша се чуваше „аморе, аморе" - единствената дума, която изпълнителката знае на средиземноморския език. Но, както всички знаем, любовта е универсално средство за комуникация и затова нежното трисричие беше титулувано като милото обръщение на двойката.
Мариана се запознава с 36-годишния сънародник на Тициано Феро, докато си почива в български хотел. Ханес е дегустатор на вина, наследил фамилната традиция в този занаят.
Миналата година изпълнителката, която представи България на Евровизия през 2006 година, сподели в интервю, че е осмислила своя живот и този на италианския ерген, когато е разбрала, че носи в утробата си детето им.

„Аз му дадох истинската и сериозна причина в живота му да върви напред, да се бори"

В същата изповед изпълнителката на Crazy призна, че той за нея е любов, той е мъжът, който спи в леглото й, който държи главата й, когато плаче, и трие сълзите й.
Въпреки че бяха повече от година заедно, Ханес не обичаше да се показва по светски събития. За него се знае, че е домошар, който обича да посреща гости с чаша вино и италианска кухня. Освен това двамата с бившата вокалистка на „Кокомания" споделят и обща страст към музиката. Когато се запознал с нея, бащата на малката Мария-Магдалена нямал идея, че тя е известна в родината ни.
Преди нашенката да отиде на гости на семейството на Ханес в Южен Тирол, братята на винения специалист си написват домашното. Благодарение на интернет изслушват всички парчета на Мариана. След този мини концерт членовете на италианската рода стават искрени почитатели на композициите, включени в дебютния й албум New Religion.

В началото на годината двойката обяви, че ще се венчае през септември. Тогава основната дилема на Мариана и нейния любим беше дали това да стане на родна или на италианска земя.

Явно вечната балада Let Me Cry* ще се окаже пророческа за Ханес.

* Остави ме да плача

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене