Роналдо ще сменя памперси

„Всяко зло за добро." Тази народна поговорка важи и за португалската географска ширина. След като Кристиано Роналдо - новият секссимвол на футбола, и отборът му си заминаха безславно от световното в ЮАР, никой не очакваше моделът на бельо на Армани да има повод за празнуване.

Но животът винаги има по-добри планове от нас.

Мъжът, което се слави с безкрайните си любовни завоевания, завързал на колана си плячки като Парис Хилтън и Ким Кардашиян, се сдоби с безценне подарък, на който ще е отдаден до живот.
Звездата на „Реал Мадрид" стана баща. Това обяви самият той в официалните си страници във Фейсбук и Туитър малко след полунощ в неделя.

„С огромна радост и емоция ви информирам, че наскоро станах баща на прекрасно момченце. С майката на сина ми, която предпочита нейната идентичност да остане неразкрита, се разбрахме синът ми да бъде под моята протекция отсега нататък", споделя бившият състезател на „Манчестър Юнайтед".

Според португалския вестник Корейо де Манья, майката на Роналдо Делорес и сестрите му Елма и Катя ще помагат в отглеждането на детето.

За майката на наследника на Роналдо се знае само е американка. В момента семейството на най-скъпия футболист в света подготвя документите по прехвърлянето на детенцето от Щатите в Португалия. Кристиано притежава къщи в Лос Анжелис и Маями.

"Повече никаква информация няма да бъде давана във връзка с бащинството ми. Моля всички медии да уважат моето право на личен живот и това на сина ми", допълва още новоизлюпеният баща.

Сегашната приятелка на Роналдо, руският топ модел Ирина Шаяк, написана на страницата си във Фейсбук: "Моят приятел вече е баща на момченце."

Коментарите под новината в неговите профили в социалните мрежи са разнородни. Повечето гласят „Честито", „Желаем здраве и щастие на теб и сина ти". Но има и такива, които изказват съмнение. „Не може да е вярно", „Това някаква шега ли е?"

Трябва да имаш доста странно чувство за хумор, за да се шегуваш с трудоемката работа, съпътстваща сменянето на памперси на една бъдеща футболна надежда.

„Роналдо, оле, оле, оле, да ти е живо и здраво детето от сърце".
Екипът на Хай Клуб

 

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене