Нели Петкова няма гадже

Трудна работа е да хванеш за интервю вокалистката на „Ку-Ку бенд" Нели Петкова. Наясно съм, че е затрупана с работа, затова търпеливо изчаквам да отдели буквално няколко минути за интервю и снимки за „Хай клуб". Както винаги позитивна и усмихната, Нели започва разговора ни с уговорката, че бърза за репетиция, но все пак успява да разкаже за любовта си към пътуванията, за женските „слабости" и ненавистта си към цигарите.

Ваканцията
„Макар че вече е лято, още не съм минала на вълна почивка. Изцяло съм обхваната от мисли за работа. Подготвям много проекти, нови песни. Иначе обичам еднакво и морето, и планината. Типът почивка, който ми пасва най-добре, е пътуването. Обичам да посещавам места, където не съм била. Последно бях в Париж, това е моят град, много често ходя там", разкрива плановете (или по-скоро липсата на такива) за почивка Нели.

Аз не искам да съм виновен
Последният немузикален проект, върху който е работила Нели, е появата й като лице на кампанията против тютюнопушенето „Аз не искам да съм виновен". Кампанията има за цел да покаже как би изглеждал един пушач след 20 години активно пафкане. За целта лицето на Нели било „загрозено" със специален грим. Чрез експеримента става ясно, че пушачите получават като „бонус" към увреденото си здраве още: силно изразени бръчки около очите и устните, посивяла кожа, кръгове и отоци около долните клепачи, петна и звездички по лицето...
„Смятам, че това е много добра насока. Днес като че ли младите хора мислят първо за външността, а после за здравето си. Направихме фотосесията, за да стреснем най-вече младото поколение. Наистина е доста плашещо - аз, като се видях, се шокирах", разказва Нели за експеримента, който е направила с лицето си. И добавя, че не само никога не е пушила, а дори не е пробвала да запали цигара. „Убедена съм, че никога няма да пропуша. Не искам да увреждам здравето и външния си вид. Знам фразата „Никога не казвай никога", но това е едно от малкото неща, за които съм сигурна - категорична е певицата. - Надявам се подходът на кампанията да е успешен, за да се намалят рисковете от рак на белия дроб. Повече подробности можете да откриете на сайта azneiskam.com", обяснява тя.

Звездомания
Нели определено не е паднала в капана на звездоманията. „Не се чувствам звезда, а артист. Даже си мисля, че това понятие в България не съществува. Ако радвам хората, съм щастлива", споделя певицата. Питам я защо толкова трудно дава интервюта и тя отговаря, че не иска да омръзва на хората с постоянното си присъствие по медиите. „За да запазиш интереса към себе си, трябва да се появяваш рядко. Така си по-желан", разкрива своята формула за популярност Нели.
Иначе и тя, както всяко красиво момиче, има своите малки слабости - обича да се глези с козметични процедури, но рядко й остава време за това. Как се грижи за външния си вид? Нели твърди, че не полага особени грижи. Според нея най-важно е да се наспива. „Не спазвам диети, ям всичко. Няма някакви специални грижи, просто се опитвам да живея здравословно. Не ми остава време да се глезя, макар че обичам", усмихнато споделя Нели.

Забавленията
Нели твърди, че се забавлява с... музика. Което си е жив късмет, защото това съвпада с професията й. Не си пада по екстремните изживявания и не би опитала нищо, което рязко вдига адреналина. Разпуска с приятели: „Важна е компанията, а не мястото", убедена е вокалистката на „Ку-Ку бенд".
Стигаме и до въпроса за момчетата. Нели загадъчно казва, че в момента е отворена за нови неща и очаква своето ново начало. Споделя, че очаква да й се случи нещо много хубаво, но това не означава, че е имала наскоро разочароващи преживявания. „Нямам какво да замествам като емоция, просто съм отворена да приема новите предизвикателства, които ми предлага животът. Човекът до мен трябва да е интересен, това е основното ми изискване. Нямам стереотипи, не робувам на клишета. Не мога да кажа, че харесвам определен тип мъже, той просто трябва да ме заинтригува", споделя красивата вокалистка.

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене