Джордж Клуни си намери майсторката

Няма нищо вечно на този свят, след като и непоклатимият ерген Джордж Клуни тръгна да се жени. Е, каква стана тя? След като няколко десетилетия поред доктор Рос напоително ни убеждаваше, че за нищо на света няма да повтори съдбовната грешка да прекрачи прага на църквата с булка под ръка, изглежда е дошло времето да даде своя обет за доживотна любов.

Жената, която успя да накара бившия собственик на черното прасе Макс, с което имаше 18-годишна дружба, да падне на колене, се нарича Елисабета Каналис. Италианка с гореща кръв и, както изглежда, още по-горещи прегръдки и очи, запазени само и единствено за Джордж Клуни.

След четирите години брак с актрисата Талиа Балсам, верният другар на Брад Пит в живота и в „Бандата на Оушън", сподели ложето си с няколко сервитьорки, два модела, преди да хвърли око на апенинската актриса и телевизионна водеща на култовото предаване на MTV Total Request Live. Сардинката и американецът са заедно от миналата година. Съдбоносната им първа среща е на италианското фамозно езеро Комо на брега, на което 49-годишната киноикона има вила. Миналата седмица преквалифициралият се от телевизионен медик във уважаван фактор в холивудската индустрия заклет плейбой беше домакин на ергенското парти на близкия си приятел Джон Красински. Дългучът, което играе Джим в безумно шантавия сериал „Офисът", се врече на дългогодишната си изгора Емили Блънт.

Явно любовта е заразна, а лек за нея още не е измислен.

В парка срещу езерото Комо вече е разпъната огромна бяла шатра, която ще побере знайни и незнайни люде на сватбата на непреходния любовчия, който ще надене семейния хомот за втори път.
Преди няколко години в интервю Клуни с присъщото си саркастично чувство за хумор сподели, че е романтик, който има приятелско отношение към брака... но само ако го изискват образите му от филмите. „Ако аз трябваше да бъда гадже на себе си, честно нямаше да се издържа. Но не защото съм някакъв противен тип, просто имам прекалено ексцентрични интереси извън киното и за моите партньори е много трудно да поддържат моето темпо." В същото това медийно откровение актьорът от „Един прекрасен ден" допълва, че му е омръзнало хората постоянно да се опитват да го сватосат. „Другите си мислят, че страдам от ергенлъка си. Бях семеен веднъж - тази работа не е за мен.

От мен излезе доста нескопосан съпруг.

Не виждам причина да причинявам такава болка повторно на себе си или на някой друг." Но явно тези Джорджиеви размисли и страсти не притесняват Елисабета, която не престава да обяснява с блясък в очите, че не може да се насити на Джордж и че няма нищо по-приятно за нея от това да бъде с бляна на милиони жени по света. Има си хас. Че какво му има на Джорджи? Висок, с прошарена коса и прилични спестявания в касичката прасе.
А може би племенникът на джаз легендата Розмари Клуни просто е прихванал от музикалния ген на леля си и се е поддал на магията на любовния химн Love Is All Around.
29 юли е датата, на която Вечната Амбър на ергените ще се превърне в Шекспиров Ромео, разпознал своето „и заживели щастливо".

Преди десет години Джордж Клуни и Никол Кидман се хващат на бас за 10 000 долара, че преди да навърши 40 години той ще приюти върху безименния си пръст брачна халка. Разбира се, австралийката губи този облог, а Джордж й връща чека с думите: „Удвои парите, за да имам по-добро салдо след десет години." Май играта на „двойно или нищо" този път ще е в полза на съпругата на Кийт Ърбан.

До редакционното затваряне на броя Джордж Клуни не беше открит за коментар.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене