На 3 юни над 30 български и чуждестранни артисти ще стъпят на сцената на Bedroom Beach Club, за старта на лято 2016

Ослепително шоу, вдъхновено от кино шедьовъра “Лудия Макс”, ще отправи сериозна заявка към гостите на клуба за това, което ги очаква този сезон

На 3 и 4 юни Bedroom Beach Club дава официален старт на лятото с ослепително шоу в две поредни парти вечери. Над 30 български и чуждестранни артисти и изпълнители ще въвлекат гостите на клуба в едно неочаквано приключение. Tоплес дивите от балета Bedroom Premium Ladies ще завоюват мигновено вниманието на всички присъстващи с бляскави костюми и елегантен сексапил. Целият уикенд ще се превърне в грандиозен спектакъл, едно безкрайно забавление - светлини, екрани, взривяваща музика и топ диджеи, които ще задават ритъма на случващото се. Луксозното бижу на комплекс Cacao Beach в Слънчев Бряг ще посрещнe своите гости променено, обновено, още по-просторно и модерно, за да им подари най-изисканите нощни приключения през следващите месеци.

На 3 юни, петък, дългоочакваното лято ще започне. Невероятен спектакъл с авангардна сценография и футуристични костюми ще ни пренесе във въображаем постапокалиптичен свят. Свят, изпълнен с еротика, адреналин, металически акорди на китари, бълващи огън, чудати фрикове, атлетични войни, мистични красавици, експлозии и малко мирис на бензин, за още по-автентично изживяване… Очаква ви едно грандиозно шоу, вдъхновено от впечатляващата сценография във филма “Лудия Макс”, оказал голямо влияние върху съвременната поп-култура. Научнофантастичният екшън ще се пренесе на сцената на Bedroom Beach и ще оживее пред очите на всички присъстващи. Специално участие в мега шоуто ще вземат над 10 топ артисти и акробати от Румъния и финалистът в шоуто "Америка търси талант 2015". Огромен 6-метров мотор ще допълва постапокалиптичния пейзаж на сцената, а пустинни анимации, върху овален 3D екран, ще придават още по-голяма реалност на случващото се. Зад пулта ще избухнат дългогодишните резиденти на Bedroom и топ диджеи в България DJ Mascota, C-Fusion, със съпорта на МС P и специалното участие на MC SO от Румъния.

Втората вечер на грандиозното откриване, 4 юни, ще продължи с "Bedroom Best Night Shows", посветена на най-добрите костюми и аксесоари, създавани за култовите шоу програми на Bedroom - запазена марка на клуба през годините. Омагьосваща феерия от цветове, материи и ефирна голота ще се прелеят на сцената, а всяка тематика ще бъде представена от ослепителните Bedroom Premium Ladies и гостуващите танцьори от Румъния, чрез оригинални сценични етюди... Стартът на новия сезон не би бил същия и без горещите хаус бийтове на Dimo BG, Andrew BG & Vasco C, които ще посрещнат първите гости за сезона с музикален подарък - 500 CD-та с "Bedroom Beach - Go Hard 2016 Exclusive Mix".

Готови ли сте да напишете своята нова и зареждаща, лятна история?

Морските и изискани среднощни забавления в Bedroom Beach за сезон 2016 отново ще ви срещнат с познати лица и такива, които ще заинтригуват интереса ви, модни поклонници и ценители на лукса. Стартираме съвсем скоро...

Bedroom Beach - Go Hard!

Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене