Нови начини за отслабване от звездите

Професионални диетолози и треньори по фитнес, които работят с холивудските звезди, разкриват своите тайни за отслабване. Тяхното любимо занимание е да използват фантазията си, за да изобретят нови хитрости в борбата с наднормените килограми.

Например, Мат Робърт, който работи с Мадона и Стинг, уверява, че понижаването на теглото и спазването на диети е по-лесно, когато консумацията храна става пред огледалото. Този начин за отслабване и известен отдавна, но специалистът малко го е променил.

Робърт съветва храната да се приема пред огледалото по бански или бельо - така човек по-лесно вижда недостатъците на фигурата си и губи желание да преяжда, пише GeniusBeauty.

Разновидност на този трик е да се храните на плажа, за да си давате сметка за няколкото излишни килограма, с които трябва да се преборите.

Според другите тайни за отслабване са изпиване на чаша вода преди хранене, използване на малки чинии и прибори, задължително използване на нож и вилица. Психолозите съветват за залепите на хладилника своя снимка, на която изглеждате слаби - тя ще ви стимулира да хапвате по-малко.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене