Какво те спира да отслабнеш

Опитвате се да отслабнете, струва ви се, че правите всичко по правилата, но... не се получава. Къде се скритите ви грешки?

Първата грешка е отсъствието персонално изработена диета. Много хора пренебрегват професионалната помощ, с което си докарват единствено здравословни проблеми. Това се отнася главно за тийнейджърките, които се опитват да се преборят с няколкото излишни милиметра в областта на талията. Важно е да се знае, че в организма трябва да има един слой мазнина, който изпълнява своите функции - поради което не е възможно да се избавим от него, без да увредим здравето си.

На второ място, често хората не разбират физиологията на собствения си организъм, и често без да знаят се хранят нерационално. Тялото отвръща на удара, като отказва да свали наднормените килограми и дори като защитна реакция трупа нови.

Трето, солта е най-големият враг на отслабването. Тя предизвиква задържане на течности, което означава блокиране на програмите за сваляне на теглото.

Друга грешка е недостатъчната консумация на вода. Водата е катализатор на много процеси, например, на детоксикацията. Може абсолютно грамотно да съставите хранителна програма, но ако забравяте да приемате течности, нищо няма да се получи. Ако сте на диета, трябва да изпивате поне 2,5 литра вода на ден - това е необходимото условие за намаляване на теглото.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене