Каре, което не тръгна по стъпките на Линдзи

Тя беше едно работещо дете, което благодарение на хонорарите си успяваше да изхрани цялото си семейство. Това обаче не й се отплати добре към днешна дата.

Естествено, става дума за нашата приятелка Линдзи Лоън.

Докато животът и кариерата на луничавата актриса започнаха лавинообразно да се спускат по нанадолнището, ето още няколко пораснали деца, на които първата им работа не е била разнасяне на вестници и разхождане на кучета, а шлайфане на филмовите им похвати.

Дрю Баримор: Тя има какво да разкаже на Линдзи за това какво е да имаш прекалено много пари и почти никакъв родителски надзор от ранна детска възраст. Дрю започва да пие, когато е на девет години, да взима наркотици на 12, за да стигне дъното на 13. 14-годишната й възраст е повратна за нея, защото това е времето, в което тя се опомня и започва да връща лентата назад. Дългият й списък с хитови филми и съвсем нищожния такъв със скандали ни показват, че Дрю е надвила преждевременната слава, която явно е пагубна за доволно младите хора.

Брук Шийлдс: Тери Шийлдс вместо да бъде майка на дъщеря си предпочиташе да бъде експлоататор на непълнолетната бивша съпруга на Андре Агаси години наред. Първо я натири да се снима полугола във филма „Синята Лагуна", после я пусна като модел на бельо за Келвин Клайн. След като Брук поотрасна малко, най-накрая успя да се откопчи от „диспечера" на живота си.

Маколи Кълкин: Спорно е дали баща му е виновен това Маколи да направи такава шеметна кариера като дете актьор. Но със сигурност е виновен за разрушаването й. След като родителите на Маколи вече нямаше как да изпразват сметките на сина си и да манипулират кариерата и живота му, решиха да погледнат в посока на другите си деца. Не след дълго обаче съдът осъди бащата за тази си меркантилност и в момента потомците му могат да си бъдат господари сами на себе си.

Шая Лебьоф: Звездата от „Трансформърс" никога не е казвал лоша дума за родителското тяло. Нищо че не веднъж ги е засичал да пушат трева или в момент на интимност и всички шантави неща, присъщи на хипитата. „Те не правят нищо лошо на никому", казва в защита момчето на мама и тате. Да, но тяхното отроче не е толкова миролюбиво като хипарите. Не защото не е пацифист, а защото след като употребява опиатни средства, той се качва зад волана, нещо, на което дори хипарите трябва да са го научили, че е нещо много лошо.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене