Ужасна първа целувка

Мила Ани, аз съм момиче и съм на 16 години. Преди месец за първи път целунах момче на втората ни среща. Аз не бях готова, но той беше нахален. Не ми хареса ни най-малко! Просто ме олигави и не ми стигаше въздух от неговия език! Падна голяма борба с езици! С всички ли ще ми е толкова гадно да се целувам, колкото с него?

Мило момиче, за съжаление гледането на много романтични филми, в които първата целувка е нещо прекрасно и незабравимо, създава подобно очакване и за реалността. А много често се случва това, което ти описваш - „борба на езици". Има си хора, които много късно разбират (а може би никога) как точно да се целуват с език, но има и такива, които от първия път се справят и не държат да вкарат език в гърлото на партньора си. Така че спокойно! Не с всички ще е така, просто не си извадила късмет първия път!

Всеки иска секс
Здравей, скъпа Ани, искам да те попитам как да постъпя в случаи като моя. Аз съм на 14, много искам да си имам гадже, но при мисълта, че всеки иска секс, се отказвам. Има много кандидати, но като ги познавам и знам какви са, просто не ми се иска да ми говорят само и единствено за секс. Нямам нищо против секса, но понякога се случват и фалове, например ако забременее някое момиче. Някои от моите приятелки вече са го направили. При едни е минало добре, но при една от тях беше направо стресиращо. Мен самата ме е страх - ако се случи, какво ще правя!

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене