Звездни жертви в името на красотата

Кое момиче не мечтае да бъде на мястото на кинозвездите или топмоделите? Обаче не всички знаят на какви жертви са готови знаменитостите, за да предизвикат завистта на простосмъртните.

Едва ли е много приятно да бъдеш заложник на личния си стилист, треньор, диетолог и да не се осмеляваш да излезеш без грим.

Например, Гуен Стефани не прави и крачка без да се е посъветвала с диетолога си. Поради което тя винаги пътува с него, плюс свита от 15 души - стилисти, фризьори и прочие звезден антураж. А манипулациите по външността й понякога продължават почти цяла нощ.

Най-големият грях, в който обвиняват звездите, са наднормените килограми. А когато отслабнат драстично, веднага им приписват анорексия. Кийра Найтли и досега се опитва да докаже, че не си пада по гладуването, но все я гледат със съмнение.

Впрочем мащабите на това заболяване в Холивуд превишават средностатистическите показатели. Ярък пример е Гели Халилуел. „Станах толкова слаба, когато престанах да ям, че менструацията ми спря, костите ми станаха ужасно чупливи. Вероятно съм причинила на организма си непоправими щети", признава тя в едно от своите интервюта. Сега бившата спайска е здрава, но се чувства виновна за това, че е била пример за подражание на много момичета.
Тези признания са рядкост. Голяма част от звездите твърдят, че природата е била щедра към тях и мразят диетите. А в същото време си налагат жестоки хранителни ограничения. Малко са смелите като Лиз Хърли, която си признава, че често си ляга гладна, когато й предстои да снима фотосесия за бански костюми. Повечето от тях в стремежа си да не излязат техни нелицеприятни снимки, стигат до крайности. И започват безкрайни диети и умопомрачителни фитнес тренировки. За да устоят на стреса пък, често прибягват до антидепресанти и успокоителни, които са пагубни за организма. Така че, не бързайте да им завиждате...

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене