Русата коса - отново бляскава

Русата коса създава усещане за бляскава, изкусителна и закачлива женственост. От честотата на изрусяването, обаче, косата става суха, дехидратирана и без блясък. NIVEA Blond Gloss е нова серия за грижа и стилизиране на косата, която истински я подхранва, възстановява блясъка й и естествената й мекота.

Проблемът: Изрусената коса е чуплива, суха и вяла 77% от русите жени в Европа не са естествени блондинки. Те ясно осъзнават последствията от изсветляването на косата си - постигане на впечатляващ цвят, но посредством стресиращ процес. Изсветлената коса е слаба и чуплива, суха и нееластична.

Агресивните процеси, свързани с изсветляването, увреждат косата и в случай, че не я третирате допълнително, тя става по-податлива на вредните външни влияния. Изрусената коса изисква допълнително внимание, за да се запази едновременно здравината на косъма и сиянието на цвета.

Решението: възстановен сияен цвят и удивителна мекота с NIVEA Blond Gloss
Серията NIVEA Blond Gloss се състои от продукти за грижа и стилизиране за постигане на оптимална кондиция на русата коса.

Формулите на продуктите съдържат UV филтри и екстракти от плода акай, които се грижат за защитата на косата от външни влияния, правят я удивително мека и възстановяват блясъка й.

Серията за грижа NIVEA Blond Gloss съдържа:

Шампоан NIVEA Blond Gloss

Интензивно подхранващ шампоан, който възстановява естествената мекота на косата. Благодарение на естествената сила на екстракта от плода акай перлено-златистата формула съживява чупливата коса. UV филтрите осигуряват допълнителна защита. Косата е мека, гъвкава и ревитализирана.

Балсам NIVEA Blond Gloss

Интензивно подхранващ балсам, който възстановява блясъка на изрусената коса. Косата е съживена, а повърхността на косъма - загладена. Златистата формула съдържа комбинация от специални стилизиращи полимери, UV филтри и екстракт от плода акай, които осигуряват интензивна грижа.

Лак за руса коса NIVEA Blond Gloss

Идеалният баланс между фиксиращи полимери и витамини, който осигурява дълготрайна фиксация, а в същото време запазва мекотата на вашата коса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене