Цветове, парфюми и скъпоценни камъни според зодията 3

Стилът е нещо строго индивидуално, но астрологическият знак също оказва влияние върху избора ни макар и подсъзнателно.

Везни - везните са общителни и сантиментални, адаптивни, ценители на красотата, но често са колебливи. Въздушна зодия са и цветовете на небето им подхождат - разцветките на буреносното и нощното тебе - тъмно синьо, тъмно лилаво, сиво, сребристо, маслено зелено. Те ги правят по-уверени и решителни.

Подходящите парфюми за представителите на този знак със сладки или топли тютюневи нотки, наситени, но не прекалено тежки аромати. Те повдигат самочувствието им. За дамите идеални са тези с мирис на рози, фрезии, грейпфрут, черен пипер, жасмин, зелени листа, а за мъжете - кедър, кориандър, грейпфрут, мандарина, портокал.
Любимите цветя на тази зодия са теменужките, розите и всички есенни цветя.

Скъпоценните камъни на везните са аквамарин, лазурит, нефрит, турмалин, опушен кварц. Аквамаринът укрепва духа им, нефритът им дава увереност, а светлият турмалин им носи късмет. Опушения кварц предпазва представителите на зодията от токсичната енергия и има лечебни свойства. За талисмани идеални са опалът и оранжевият цитрин.

 

Скорпион - скорпионите са постоянни, самостоятелни, властни и борбени. Те са активни и решителни, но понякога прекалено упорити. Въпреки, че са водна зодия на скорпионите им отиват „огнените" цветове - ярко червено, вишнево, черно, оранжево, керемидено. Те стимулират амбициозността им.

Ароматите на тази зодия са нетрадиционни и интригуващи, мирисът на ванилия подобрява настроението им и успокояват буйната им същност. За жените подходящи са парфюми с ухание на нарцис, цитруси, ванилия, шоколад, а за силния пол тези с дъх на лавандула, розмарин, цитруси, кедър.
Подходящите цветя за подарък на тази зодия са хризантеми и божури.

Идеалните камъни за скорпионите са аметист, корал, опал, кристал, топаз. Аметистът ги укротява и им носи спокойствие, опалът им носи позитивна енергия и желание за мечти, а коралите ги подтикват към приключения и ги правят по изобретателни - за жените са белите, а за мъжете червените корали. За талисмани са подходящи кървавочервен карнеол и топаз.

 

Стрелец - стрелците са родени оптимисти. Те са предани и благородни, решителни и дейни, стремящи се към съвършенство, но понякога страдат от ниско самочувствие. Тази зодия е от групата на огнените, но подходящите цветове за тях са земните - тъмно зелено, кафяво, сиво, както и виолетовото и бледосиньото. Те ги зареждат с енергия и повдигат самочувствието им.

Парфюмите, които подхождат на стрелците са цветните „живи", но и делови, свежи и ориенталски, в зависимост от сезона. За нежния пол идеални са ароматите на жасмин, портокалови цветчета, рози, сандалово дърво, лимон, а за мъжете - мускус, цитруси, лавандула, лимон, дъбов мъх.
Любимите цветя на тази зодия са нарциси и гербери.

Подходящите скъпоценни камъни за този знак са тюркоаз, сапфир, лазурит, ахат и хризолит. Тюркоазът е перфектния камък за скорпионите - той ги кара да живеят на пълни обороти и им носи енергията, която им е необходима за това. Сапфирът им носи хармония, а лазуритът - късмет и щастие. Талисманите за тази зодия са тюркоаз и планински кристал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене