Козметични спецефекти: как да си правите идеални снимки

На всички ни харесва, когато излизаме добре на снимки. Как да направите така, че винаги да изглеждате превъзходно? Фотошоп не е единствената опция. Предлагаме ви друг начин, който със сигурност ще ви хареса.

Звучи банално, но идеални снимки се получават с хора, които изглеждат идеално. Можете да редактирате изображението на лицето си с помощта на компютърни програми, а можете да го направите и с няколко трика още преди да бъде направена снимката. Подберете правилно козметиката и няма да имате нужда от фотошоп.

Стъпка 1: Гладка кожа. Скраб и пилинг - с тях започва всичко. Използвайте ги редовно и те ще направят тена ви свеж и равномерен. Най-главното е да намерите най-подходящото козметично средство за своята кожа.
Стъпка 2: Хидратация. На добре овлажнената кожа всяка козметика стои естествено. Използвайте слънцезащитни средства, а ако кожата ви е раздразнена - успокояващ крем.

Стъпка 3: Тониране. Хубаво е лицето ви да изглежда идеално не само на снимките, а и в реалния живот. Последната стъпка преди нанасяне на грима е тониращият крем - за да изглежда кожата ви гладка и съвършена.

Стъпка 4: Леки щрихи към портрета. Коректорът е хитринката, която скрива недостатъците, с негова помощ ще маскирате разширените пори и дребните несъвършенства.

Стъпка 5: Леко преувеличение. Миглите са областта, където обемът винаги е добре дошъл. Тайната не е в използването на определена марка спирала за мигли, а в употребата на безцветна база. Тя увеличава обема и дължината на миглите, удължава действието на спиралата и осигурява на ресниците доза витамини.

Стъпка 6: Повече сексапил. Това се отнася не само за позирането, а и за грима. Трикът на специалистите по beauty фотошоп е в гланца за устни, който увеличава обема им.
Накрая остава само да се усмихнете и да кажете „Зеле!" пред обектива.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене