На разходка с червея

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Не е това, което си мислите… човекът не е в нарушение, а просто е извел червейчето си на разходка и го къпе в реката! В последно време все повече хора си взимат торни червеи за домашни любимци и както добре знаем, те обожават да се къпят в реки и езерца. На тази снимка аз не виждам нарушител, а просто един грижовен стопанин, който угажда на капризите на своя домашен любимец!

№2: Това е табела, монтирана пред известен столичен клуб, в който се пуска предимно електронна музика. Обществена тайна е, че почти всички посетители на въпросното заведение употребяват забранени опиати и субстанции. Поради това на тръгване от клуба и шофиране в упоено състояние редовно се получават инциденти. Неадекватните шофьори системно блъскат колите на други посетители на заведението в опитите си да излязат от паркинга. Именно затова собствениците на дискотеката са обособили специална зона от паркинга за тези зашеметени купонджии. Не ставай един от тях!!!

№3: Това лято някои дни бяха наистина много горещи. За хората, които работят на открито, със сигурност е било тежко. Както знаем, продължителното стоене на слънце и жегите водят до редица проблеми като обезводняване, изгаряния или топлинен удар. Именно поради това аз приветствам и се възхищавам на изобретателността на този работник. Както виждате, той е завързал за себе си чадър, който му пази сянка, и по този начин ръцете му остават свободни, за да може да работи. Невероятен класик!!!

Виж всички коментари на Нед в новия брой на "Хай клуб" - в четвъртък на пазара. Списание с постери. Само за 1 лв.! Няма друго такова списание!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене