Патрик Демпси – доктор мечта за тв пациентите

Малцина са хората по света, които с кеф ходят на доктор, но за това си има диагноза. Но пък как да спреш мерака си за посещение при чичкото с бяла престилка, особено ако изглежда като доктор МакДрийми.

Патрик Демпси е един от мъжете, които остаряват красиво. Нещо, което тайно ме кара да недоволствам за изначалния ми избор да пристана на женския пол. Актьорът от сериала „Анатомията на Грей", който в далечните 80-те години на миналия век беше тийн идол благодарение на безбройните романтични комедии за гимназисти, днес е идол на жените без значение от възрастта и занятието им.

Наследникът на ирландската кръвна група е дълбоко подчинен на буйния нрав на прадедите си. От докторския сериал познаваме бащата на две момченца близнаци и една дъщеричка като уравновесен неврохирург, който с изящество разхожда завидното си количество коса из болницата „Сиатъл Грейс". В живота обаче Патрик е всичко друго, но не и уморително спокоен.

Той е маниакално маниакално запален фен на бързите скорости. Демпси има собствен отбор в „Индикар” – американската реплика на Формула 1, и често взима участие в 24-часовите състезания на пистата „Дайтона”. Ловкостта на ръцете си сексапилният хирург поддържа и със страстта си към жонглирането. Като юноша бледен е печелил трето място в националния шампионат на Щатите по подхвърляне на няколко предмета едновременно в посока на Озоновата дупка.

Житието на актьора, двукратно номиниран за наградата „Златен глобус”, много напомня историята от първия му игрален филм „В настроение” – биографична лента за печално известния У У Кид, който скандализира света по времето на Втората световна война с безбройните си връзки с доста по-зрели от него жени. Синеокият сърцеобезкуражител отдава седем лета от младостта си като съпруг на 27 години по-възрастната Рори Паркър - майка на негов приятел. След като й оставя сглобяемата едноетажна американска къща, гаджето на Мередит Грей тръгва по следите на изгубени антики, опитва няколко пъти да травмира крайниците си със ски-спускане и предегизира чужди къщи. И така докато един ден не влиза във фризьорски салон, за да махне малко от товара на къдриците си. Там се запознава с бъдещата си съпруга Джил.

Какво следва в историята на Патрик Демпси и Джил разказва новият брой на "Хай клуб" - списание с постери за 1 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене