Станете още по-красиви по природен път

Природата си знае работата. Ето няколко лесни и натурални трика за красота:

Лимони за ноктите - Ако ноктите ви са потъмнели, лимоните са перфектният начин да се справите с проблема. Разрежете един лимон на две и пъхнете ноктите си в него. Стойте така пет минути и после изплакнете. Ще усетите разликата. Освен избелващ, лимона има и заздравяващ ноктите ефект. Този трик е често използван от световноизвестните модели.

Пясък срещу целулит - „Портокаловата кожа" е проблем на много момичета, особено през лятото, когато всичко излиза на показ. Не се срамувайте от тялото си и в никакъв случай не захвърляйте късите дрешки. Има една много лесна и приятна рецепта против целулит - пясък. Бразилките намазват телата си с лосион за тяло или тоалетно мляко, а след това втриват морски пясък в кожата си. Така, докато сте на море и хващате тен, ще се грижите и за външния си вид.

Чай след безсънна нощ - За подутите и уморени очи е подходящ чаят. В случая обаче не става въпрос за напитката, а за употребените торбички чай. Вместо да ги изхвърляте, ги сложете в хладилника. Когато очите ви са подпухнали или уморени, поставете върху тях торбичките за няколко минути. Ще се уверите в невероятния резултат.

Яйцето - универсална грижа за кожата - Яйцето е универсален помощник за красива, мека и чиста кожа, тъй като е подходящо за всякакъв тип. За суха - използвайте само жълтъка, а за мазна - белтъка. Това е чудесна маска, при това само на една ръка разстояние.

Рецепта за меки розови устни - Рецептата за красиви устни е следната: 1 ч. л. зехтин, 1 ч. л. мед, 2 ч. л. захар и малко лимонов сок. Първо изтрийте устата си с памук, напоен в топла вода, а после намажете със сместа с помощта на четка за зъби, като масажирате леко. Тази естествена маска ексфолира и омекотява. Правете процедурата веднъж седмично и ще усетите промяната.

Зехтин против косопад - Косата, особено дългата, е склонна да пада. Честото й изправяне, къдрене и боядисване засилва този процес. За я заздравите, поне веднъж месечно си правете маска със зехтин. Или растително масло - от бадеми, жожоба или каквото намерите в магазините.

Храната, която приемаме оказва голямо влияние на косата ни. Гладуването, както и честите изтощителни диети са изключително вредни за нея.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене