Слуховете за обща песен на Поли Генова и Графа се оказаха истина

Поли Генова и Графа изненадаха феновете си със съвместен проект, който провокира още с името си “Слухове”. Двамата топ изпълнители имат идея да направят дуетна песен от години, но едва сега я реализират, след като компаниите Монте Мюзик и Бон-Бон Мюзик дават ход на проекта през лятото.

Графа композира, аранжира и пише текста на песента, но поради неспиращите ангажименти и на двамата, записът се осъществява чак след няколко месеца. Парчето е в динамичен и модерен аранжимент, като преминава през меланхолични нотки, запомнящ се припев и разчупен дроп-бас бийт. Стиловете на Поли и Графа се взаимодопълват в перфектна хармония, а текстът разказва за съмненията и подозрителността, през които минава всеки влюбен.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, който е заложил на природни картини и визуални манипулации, резониращи прекрасно с настроението на песента. Снимките протичат два дни в североизточна България около Камен бряг, зад обектива е оператора Георги Марков, стайлингът на Поли и Графа е по идея на Сергей Йорданов. През първия снимачен ден има ураганен вятър с код жълто, което спомага за още по-въздействащите картини.

Феновете на изпълнителите вече оживено обсъждат проекта в интернет, като сред коментарите четем: “Песента е изпипана до последния детайл. Текст, музика, аранжимент, микс, мастер, видео, стайлинг, всичко е на едно много високо ниво.”; “…невероятно добър проект! С много замисъл. Реалността е същата като това. Изкуствено създадена игра…”; “Поли&Графа -забележителен дует, песен - уникална! ”.

Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене