Интимна хигиена и гладко бръснене

Интимната хигиена е сред обичайните ритуали в ежедневните разкрасяващи процедури на жените. За ралика от грижата за лицето и тялото, обаче, интимната хигиена обикновено се свързва с кратко действие, част от взимането на душа.

Интимната грижа рядко става обект на разговор с приятели или партньора, но е неизменна част от усещането за сигурност и спокойствие, което дава личната хигиена. Чувството на свежест и чистота „там долу" трябва да е приоритет и сутрин, и вечер. Различните части на тялото могат само да спечелят от продукти, специално разработени за тях. Защо тогава да не посветим и специален лосион за интимните ни части? Нали не използваме шампоан, за да измием лицето или балсам, за да поглезим краката си?

Продуктите от серията NIVEA Intimate са напълно подходящи, за да бъдат ежедневна част от ритуала, свързан с хигиената и красотата. Те оставят чувство за женствена свежест и чистота на интимните зони, осигуряват допълнителна доза сигурност и самочувствие.

Деликатната почистваща формула е съчетание на внимателно подбрани естествени съставки като Алое Вера и лайка, познати със своите успокояващи функции. Съдържащата се в продуктите NIVEA Intimate млечна киселина допринася за поддържане на хармоничния баланс на pH на деликатната и чувствителна интимна зона. Всички продукти са гинекологично, дерматологично и клинично тествани към най-високи стандарти, не съдържат алкални сапуни и оцветители.


  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене