“Славия” даде М’Боли на ЦСКА за 4 месеца

След многото разнопосочни прогнози, догадки и измислици в медийното пространство стана ясно - Райс М'Боли ще играе като преотстъпен в ЦСКА до Нова година, научихме от trud.bg.

Вчера следобед вратарят спешно пристигна в София, прекъсвайки подготовката си с алжирския национален отбор. Мина прегледи и подписа с "червените" за 4 месеца. Финансовите параметри на сделката се пазят в тайна, явно са минимални - за "белите" е по-важно да продадат вратаря чрез ЦСКА и мачовете в Лига Европа.

Тъмнокожият футболст опита да се изниже инкогнито на летището, като излезе с качулка на главата. И хладнокръвно не обърна внимание на репортерите, като ги подмина, говорейки по мобилния си телефон.

"Доволен съм от така стеклите се обстоятелства. Защо да не играя в ЦСКА? Лига Европа е предизвикателство", каза М'Боли, след като подписа с ЦСКА.

10-дневни проби в "Славия" ще изкара 18-годишният Жан Кофи от Кот Д'Ивоар. Африканският талант има няколко мача за националния отбор на родината си за юноши до 17 г. и играе централен защитник или дефанзивен халф.

"Белите" привлякоха за 3 г. Стефан Киков от "Сливен", но като свободен агент. На "Овча купел" ще пробват и нападателя Владимир Каптиев (23 г), дошъл от "Дунав" (Русе).

Всички нови при "белите", включително Георги Христов и бразилският защитник Рафаел Барбоса, ще играят в планираните две контроли. В четвъртък от 18 ч срещу "Спортист" (Своге), а в петък от 11 ч срещу "Доростол".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене