Хора, замърсявайте

Кадрите са предоставени от seir.bg . Коя снимка е ной-готина? Гласувай в темата на Нед във форума на hiclub.bg

№1: Въпросната снимка е направена пред 103-и блок на столичния квартал "Люлин". На нея са заснети две ранобудни приятелчета, които всяка сутрин закусват с по една бутилка гроздова ракийка. След като си пийнат доволно, бойните другари обичат да подремват на пейката пред входа. Това е традиция и те я спазват редовно!


№2: Когато гледам тези снимки, си мисля, че се изискват невероятен талант и голяма сръчност, за да може толкова много неща да бъдат завързани и натоварени по такъв начин. Като един съвестен гражданин и участник в движението по пътищата логично си задавам въпроса какво би станало, ако по време на движение въженцата се скъсат или по някаква друга причина целият този багаж се изсипе на пътя?!? Че има ли инциденти, или нема да има?!?


№3: Сигурен съм, че когато одъртея и аз ше бъда като този дядка! Въпреки годините си някои мъже редовно "вдигат самолета" и остават фенове на еротичните издания до гроб. Съжалявам родните пенсионери за това, че пенсиите са им толкова ниски, че не могат да си позволят да посещават жриците на любовта дори и веднъж месечно.  Тъжно, но факт!


№4: Лятото продължава и по всичко личи, че алкохолният туризъм няма да отстъпи място на морския... Подобни гледки започват да стават нещо нормално за черноморското ни крайбрежие. Любимото занимание на чуждестранните туристи е целодневно и непрестанно да консумират алкохолни вещества, след което уринират в морето и лягат да спят на плажа... Какво да ги правиш - всеки си има собствено разбиране за почивка, бих казал аз! 


№5: Е, бива ли такова нещо?!? Не мога да повярвам, че от Община Трявна молят хората да замърсяват околната среда! А там природата е толкова красива... Бате Бойко веднага трябва да отиде там да им се скара, да ги глоби и да издърпа общинарските им уши!

Виж всички коментари на Нед в новия брой на "Хай клуб" - в четвъртък на пазара. Списание с постери. Само за 1 лв.! Няма друго такова списание!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Напишете дума/думи за търсене