Джо Джексън се оправда за жестокостта си

Известно е, че Краля на попа беше в обтегнати отношения с баща си. Покойният изпълнител дори не включи родителя си в своето завещание, а разпредели наследството между майка си, децата и благотворителни организации.

И това не е изненадващо, предвид граничещата с жестокост строгост, съпътствала детските години на Майкъл.

Докато беше жив, певецът разказваше страхотии за методите на възпитание на баща му и заявяваше, че и до ден днешен се страхува да остане с него насаме. На осемгодишна възраст Майкъл стъпва на сцената в създадената от баща му група Jackson 5 и на практика е лишен от детство. Джо Джексън имал суров характер и тежка ръка - и често прибягвал до физически наказания към децата си.

Обаче Джо съвсем не се разкайва за жестокостта си. В наскоро дадено интервю той заявява, че всичко, което е направил за децата си, е продиктувано само от добри намерения.

„Трябва да кажа, че когато възпитавах Майкъл, виждах около себе си много момчета, които ставаха престъпници и попадаха в затвора. Повечето от тях днес са мъртви. Фактът, че понякога съм пошляпвал Майкъл днес се разду и се направи от мухата слон. Все едно никой не е шляпал децата си, когато не са слушали. Пресата преувеличава всичко", твърди Джо.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене