Иска да му пусна

Здравей Ани, от известно време си имам гадже. Той иска да му пусна и да спим двамата. Но аз не знам дали съм готова. С предишното ми гадже го правихме, но веднага след това той скъса с мен и ме е страх да не стане същото и сега. Аз много го харесвам, а си мисля, че и той мен. Надявам се да ми помогнеш.

П.П. Аз съм на 16, той също. От Анонимка

Анонимка, самият глагол „да му пусна" звучи някак несериозно! Сексът не е несериозна работа - да, доставя удоволствие, но когато е осъзнат като действие. Помисли малко дали изобщо си готова за това, имала си неприятна случка в миналото. Изчакай малко, не бързай! Ако той наистина държи на теб ще те разбере.

Може би съм бременна
Мила Ани, аз съм момиче на 15 години и водя полов живот от декември 2009 г, но този месец ми закъснява със седмица и 5 дни и не знам какво да правя! Може да съм бременна от момче на 19 години, с което ходим от 5 месеца. Възможно ли е родителите ми да го съдят? Какво да правя?

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб". В четвъртък - на пазара в цялата страна. Само за 1 лв!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене